Life

Fiul lui Radu Mazăre dezvăluie cheia succesului în afaceri. În ce investește toți banii câștigați

Fiul lui Radu Mazăre are 28 de ani, însă tânărul a început să-și câștige singur banii încă de la 15 ani. Răducu Mazare a dezvăluit care este cheia succesului din punctul său de vedere.
02.08.2022 | 15:19
Fiul lui Radu Mazare dezvaluie cheia succesului in afaceri In ce investeste toti banii castigati
Fiul lui Radu Mazăre a spus în ce investește banii câștigați din afaceri. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

La doar 28 de ani, Radu Ștefan, fiul lui Radu Mazăre, este implicat în mai multe afaceri și își câștigă banii proprii încă de la 15 ani. Tânărul a dezvăluit care este cheia succesului său.

Fiul lui Radu Mazăre a spus cum a reușit să aibă succes în afaceri. Răducu muncește de la 15 ani

Radu Ștefan, fiul lui Radu Mazăre și al Ianinei Petcu, deține mai multe afaceri la doar 28 de ani. Tânărul a oferit pentru Antena Stars un interviu în care a explicat care este cheia succesului său.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Răducu deține societatea Cabo Concept SRL împreună cu mama sa, care se ocupă de administrarea plajei cu același nume din Mamaia, apare în structura de acționariat a companiei APV Media Turism și, în trecut, declara că are în plan un magazin online, o agenție de marketing digital și investiții în HoReCa și în piața de criptomonede.

„În primul rând, disciplina. Noi nu am făcut armată, nu avem de unde să o căpătăm și atunci trebuie să ne autoeducăm în sensul ăsta, să ne creăm niște reguli pe care să le respectăm.

ADVERTISEMENT

Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică. Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală.

Cu banii respectivi, mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa sa conduc pe străzi”, a declarat fiul lui Radu Mazăre pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Răducu Mazăre nu mai investește în mofturi

Dacă în adolescență investea în micile plăceri, perspectiva lui Răducu Mazăre s-a schimbat, iar acum preferă să se axeze pe alte lucruri. De altfel, având în vedere că a început să lucreze de la o vârstă fragedă, tânărul s-a lovit de multe ori de reticența oamenilor, însă a reușit să depășească acele momente.

„Consider că banii pe care îi produc pot să-i investesc în alte afaceri sau în afacerea respectivă. Odată cu vârsta, capeți mai multă experiență și, până la urmă, îți definești ceea ce îți dorești în viață”, a spus Răducu Mazăre.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a avut și un sfat pentru cei care îl privesc ca pe un exemplu și a explicat care sunt lucrurile de care oamenii ar trebui să țină cont înainte să-și deschidă o afacere.

„În primul rând, ar trebui să aibă niște cunoștințe de antreprenor, pentru că activitatea de antreprenor presupune să știi din fiecare domeniu, contabilitate, producție, depinde ce faci sau serviciile pe care le oferi…Să știi marketing, trebuie să acoperi o paletă foarte mare de activități”, a încheiat tânărul.

 

ADVERTISEMENT