Life

Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 14 ani. Mesajul prezentatorului, în direct la Neatza: “E ziua moștenitorului tronului”

Tudor, fiul lui Răzvan Simion, a împlinit astăzi 14 ani. Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj, în direct la matinalul de la Antena 1.
27.10.2022 | 11:47
Fiul lui Razvan Simion a implinit 14 ani Mesajul prezentatorului in direct la Neatza E ziua mostenitorului tronului
Răzvan Simion și fiul său, Tudor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Răzvan Simion, Tudor, a împlinit astăzi vârsta de 14 ani. Prezentatorul i-a transmis un mesaj în timp ce se afla în platoul de la Neazta.

Răzvan Simion, mesaj pentru fiul său, care astăzi a împlinit 14 ani

Este sărbătoare mare în familia prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani. Fostul iubit al Lidiei Buble sărbătorește astăzi ziua de naștere a lui Tudor, fiul său.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Tudor marchează un alt moment important. Adolescentul are de acum carte de identitate, odată cu împlinirea vârstei de 14 ani.

Colegii de platou ai lui Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru, i-au urat “La mulți ani” lui Tudor.

ADVERTISEMENT

Ziua de naștere a fiului lui Răzvan Simion este în aceeași perioadă în care matinalul Neatza împlinește 14 ani.

“E ziua moștenitorului tronului de la Timișoara. E în același timp cu Neatza, eu știu întotdeauna cât face Neatza după câți ani face Tudor.

ADVERTISEMENT

Astăzi face 14 ani, îi facem buletinul. De atâta timp suntem aici.”, a transmis Răzvan Simion în cadrul matinalului de la Antena 1, notează spynews.ro.

Răzvan Simion are doi copii din fosta căsnicie

Răzvan Simion are doi copii, Ianca și Tudor, din căsnicia cu Diana, de care a divorțat în 2015. Fiul matinalului de la Antena 1 este pasionat de motorsport, așa cum reiese din imaginile pe care le postează pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Copiii prezentatorului locuiesc la Timișoara, alături de mama lor. În luna august, Ianca a împlinit 18 ani, iar Răzvan Simion i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele sociale, unde a postat câteva fotografii cu ea.

“S-au scurs 18 ani între cele două fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică!”, a scris atunci vedeta de la Antena 1.

Recent, tânăra de 18 ani i-a făcut un roast tatălui ei la iUmor, emisiune la care se afla în postura de jurat.

În prezent, Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan. Fostul designer de la Visuri la cheie se înțelege foarte bine cu copiii partenerului ei, care au acceptat-o destul de repede.

ADVERTISEMENT