Fotbal international

Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract! Oficialii clubului habar nu aveau cine este când a venit în probe

06.04.2019 | 18:41
Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract din cariera de fotbalist. La 14 ani, Joao Mendes a devenit fotbalistul lui Cruzeiro şi va juca pentru juniorii formaţiei din Belo Horizonte pentru următoarele cinci sezoane. Înainte să semneze, tânărul jucător a dat probe, însă oficialii nu ştiau că este urmaşul fostului mare fotbalist brazilian.

Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract: “Poate face pasul la echipa mare”

Joao Mendes, fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract din carieră la doar 14 ani. Ajuns la Cruzeiro în urmă cu un an, fotbalistul nu le-a spus oficialilor clubului cine este tatăl lui pentru a nu primi un tratament favorabil. Până să semneze, Mendes a dat probe de joc şi i-a impresionat pe conducătorii clubului, care s-au grăbit să-i ofere un contract imediat.

ADVERTISEMENT

“Joao Mendes a semnat contractul cu noi. Este un jucător promiţător, care dă dovadă de nişte caracteristici interesante. Cu siguranţă se va integra cât de curând în prima echipă a clubului. Este înalt pentru vârsta lui şi a arătat calităţi tehnice foarte bune. Poate juca pe postul de mijlocaş, dar şi pe cel de-al doilea atacant”, au anunţat oficialii clubului Cruzeiro.

Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract
Fiul lui Ronaldinho a semnat primul contract

Joao Mendes: “A fost echipa care mi-a deschis uşa”

După ce a semnat contractul cu Cruzeiro, Joao Mendes a oferit primele declaraţii pe site-ul oficial al clubului. Fiul lui Ronaldinho a declarat că şi-a împlinit un vis şi că abia aşteaptă să marcheze primul gol pe stadionul echipei.

ADVERTISEMENT

“Cruzeiro a fost echipa care mi-a deschis uşa. Antrenamentele au fost foarte bune. Este cel mai mare club din Brazilia şi este onoare să joc aici. Vreau să le mulţumesc oficialilor echipei pentru încrederea oferită. Îi mulţumesc şi lui Dumnezeu că pot să joc în fiecare zi. Visul meu era să semnez un contract cu Cruzeiro şi abia aştept şi ziua în care o să primesc şi contractul profesionist. Îmi imaginez ziua în care voi juca pentru Mineirao”, a susţinut Joao Mendes.

Tags: