Life

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. își deschide o nouă afacere cu care speră să dea lovitura. Ce vrea să vândă Radu Ștefan

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. își deschide o nouă afacere, bazată pe iubirea pentru vin a tatălui său. Ce vrea să facă Radu Ștefan ca să dea lovitura.
03.10.2022 | 20:01
Fiul lui Stefan Banica Jr isi deschide o noua afacere cu care spera sa dea lovitura Ce vrea sa vanda Radu Stefan
Fiul lui Ștefan Bănică Jr. își deschide o nouă afacere cu care speră să dea lovitura. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. vrea să deschidă o nouă afacere, cu care speră să dea lovitura. Tânărul de 20 de ani s-a inspirat chiar dintr-o plăcere a tatălui său!

Radu Ștefan, o nouă afacere la doar 20 de ani. Ce idee o să pună în aplicare acum

Radu Ștefan Bănică are o nouă ideea de afacere, mai precis una cu vinuri. După ce a deschis o cafenea, tânărul de 20 de ani a decis că vrea să intre într-o nouă industrie!

ADVERTISEMENT

Astfel, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. vrea să lanseze un magazin de vinuri, un proiect pe care îl va face în colaborare cu cafeneaua deja deschisă de el în Capitală.

De altfel, tânărul a mărturisit că are o pasiune pentru afaceri și chiar simte că acestea sunt un hobby pentru el.

ADVERTISEMENT

„Cafeneaua, și business-ul în general, e hobby-ul meu. Cum îți faci tu timp pentru hobby, așa îmi fac și eu timp pentru cafenea!

Și acum chiar am un nou proiect, în colaborare cu cafeneaua, o să mă axez pe vinuri. Așa că o să lansez un magazin de vinuri!”, a povestit fiul lui Ștefan Bănică Jr. pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

De unde i-a venit ideea de afaceri lui Radu Ștefan Bănică

Dar ideea de afaceri a lui Radu Ștefan Bănică a fost inspirată chiar de tatăl său, faimosul cântăreț Ștefan Bănică Jr.

Tatăl său este un consumator de vinuri, la fel și mama sa, astfel că tânărul Radu Ștefan a preluat și el această iubire pentru vin, de unde și ideea de a deschide o afacere cu el.

ADVERTISEMENT

„Tata e consumator de vin, mama la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!”, a mai spus Radu Ștefan Bănică.

Tânărul a mai vorbit puțin și despre viața sa personală și a mărturisit că acum nu are timp pentru o iubită.

„E OK, eu mă focusez pe muncă acum și pe ce e important pentru mine. Am licența, am o grămadă de spectacole acum din iarnă, așa că ăsta e focusul meu principal”, a mai spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT