Life

Fiul lui Ștefan Bănică, surpriză de proporții la Te cunosc de undeva! În pielea cui va intra în ediția din 17 aprilie

14.04.2021 | 18:30
Fiul lui Stefan Banica surpriza de proportii la Te cunosc de undeva In pielea cui va intra in editia din 17 aprilie
ADVERTISEMENT

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Junior a pregătit o surpriză uriașă pentru gala Te cunosc de undeva care va fi difuzată sâmbătă, pe 17 aprilie 2021.

În noua ediție în care concurenții vor fi analizați mai mult din punct de vedere coregrafic, Radu Ștefan va trebui să învețe să danseze în ritmuri de dansuri populare cântând și comportându-se exact ca… Sofia Vicoveanca!

ADVERTISEMENT

La ruleta de sâmbăta trecută, acesta a fost mut de uimire când a aflat care este personajul pe care va trebui să îl interpreteze. Nu este prima cântăreață în pielea căreia tânărul actor intră la Te cunosc de undeva.

Radu Ștefan Bănică, de la Rihanna la Sofia Vicoveanca la Te cunosc de undeva

În urmă cu câteva săptămâni, acesta a făcut figură bună în hainele Rihannei, reușind să impresioneze jurații, dar și fanii emisiunii cu abilitățile sale actoricești.

ADVERTISEMENT

Va reuși Radu Ștefan Bănică să câștige gala din 17 aprilie, în care o va interpreta pe Sofia Vicoveanca? Rămâne de văzut, dar ce putem spune sigur este că spectacolul de la Antena 1 este garantat din start.

Radu Ștefan este, de departe, revelația noului sezon Te cunosc de undeva. Fiul lui Ștefan Bănică s-a făcut repede plăcut atât de colegii de platou cât și de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică s-a făcut vlogger

Tânărul s-a făcut și vlogger odată ce a văzut cât de popular a devenit în mediul online, mai ales în rândul adolescenților, iar într-unul dintre videoclipurile sale de pe Youtube acesta a dezvăluit câteva chestii de culise legate de show-ul transformărilor de la Antena 1.

De la Radu Ștefan am aflat că toți concurenții sunt testați înainte de fiecare filmare, dată fiind pandemia de coronavirus, mai ales că anul trecut mai mulți concurenți au avut de suferit din cauza Covid-19, printre care Marcel Pavel și Adriana Trandafir, iar accesul pe platou se face după o serioasă cură de dezinfectare la recepție.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Bănică s-a apropiat destul de mult de toți colegii săi, însă persoana cu care o relație cu totul specială, dată fiind prietenia dintre ea și tatăl său este Emilia Popescu, de la care primește deseori sfaturi în legătură cu momentele sale.

 

ADVERTISEMENT