Life

Fiul Luminiței Anghel, bătut cu bestialitate. Dezvăluirea făcută de o apropiată despre ce s-a întâmplat

27.08.2020 | 14:53
Fiul Luminitei Anghel batut cu bestialitate Dezvaluirea facuta de o apropiata despre ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a văzut moartea cu ochii, seara trecută, când a fost bătut cu bestialitate în propria locuință. Agresorul este un prieten apropiat al victimei.

David a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale, după ce a fost luat la pumni și călcat cu bocancii în picioare. Cea mai bună prietenă a tânărului a povestit groaza prin care a trecut David.

ADVERTISEMENT

O prietenă comună de ale lor a fost cea care a chemat ambulanța și a mers acasă la David pentru a se asigura că ajunge la spital în timp util. Fiul artistei a fost cusut la cap, în urma loviturilor primite.

Mărturia fetei care l-a ajutat pe David Pușcaș să ajung la spital! Detalii cutremurătoare

După ce a fost călcat în picioare, în propria casă, David Pușcaș a povestit incidentul pe facebook. Acesta a rămas fără lucrurile personale, printre care și telefonul mobil, după ce au fost aruncate pe geam de agresor.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună prietenă a lui David a povestit cine și cum l-a ajutat să ajungă la spital. ”După ce a pus pozele pe internet, o prietenă comună care stă aproape a ajuns foarte repede la el și l-a ajutat, pentru că el era în stare de șoc.

A chemat salvarea, i-a oprit sângele și i-a curățat rana. A stat lângă el. Știu că a fost spitalizat. A mers la Urgențe aseară și a primit îngrijile de care avea nevoie pentru a fi ok. E destul de rău. Lovitura de la cap trebuie cusută.

ADVERTISEMENT

Și la picior e destul de grav. Am înțeles că tendonul este rupt și nu poate merge foarte bine pe picior. A primit un tratament și trebuie să se țină de el ca să fie ok. A ieșit deja din spital și acum sperăm să se refacă cât mai repede”, a povestit tânăra pentru Antena Stars.

Speriat, David a recunoscut că îl cunoștea pe agresor care a venit în casa lui însoțit de Robert Reamzy, fost concurent la Vocea României. Acesta, se pare că, a fost mărul discordiei.

ADVERTISEMENT

”Situația a fost în felul urmator. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec, așa că ieșeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert, pe care, probabil, îl știți de la Vocea. Au intrat la mine în casa și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv, a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea, apoi a sărit cu pumnii, m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi.

Nu știu cum să anunț autoritățile, sunt efectiv șocat, o să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai les felul în care m-a atacat și eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casă”, a scris David Pușcaș pe rețelele de socializare, la scurt timp după incident.

ADVERTISEMENT