Life

Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu a plecat din România. Unde s-a mutat tânărul

Băiatul Marinei Almășan și al regretatului Victor Socaciu a părăsit țara. Unde a plecat tânărul împreună cu partenera de viață.
09.11.2022 | 13:10
Fiul Marinei Almasan si al lui Victor Socaciu a plecat din Romania Unde sa mutat tanarul
Băiatul Marinei Almășan și al regretatului Victor Socaciu a părăsit țara. Unde a plecat tânărul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiul prezentatoarei de televiziune și al cântărețului de muzică folk a plecat din România. Unde s-a mutat tânărul de 25 de ani, care la această vârstă câștigă mai mult decât mama sa din activitatea pe care o desfășoară.

Băiatul Marinei Almășan și al regretatului Victor Socaciu a părăsit țara. Unde a plecat tânărul

Marina Almășan este mândră de fiul său și al regretatului Victor Socaciu. Victor Socaciu Junior lucrează în domeniul IT, iar în urmă cu numai câteva zile a părăsit România. Tânărul a plecat în Dubai, unde și-a închiriat un apartament.

ADVERTISEMENT

Băiatul regretatului cântăreț va locui o perioadă în Emiratele Arabe alături de iubita sa, Ana, unde va sta într-o locuință la etajul 13 pentru care va achita o chirie lunară în valoare de 2.000 de euro. Cei doi au luat această decizie după ce au mers într-o vacanță.

A ajuns la miezul nopții, m-a sunat imediat de acolo, mi-a arătat cum se vede Dubaiul, din blocul lor de 13 etaje, mi-a prezentat locuința lor. Momentan plătesc 2.000 de euro pentru un apartament provizoriu cu două camere.

ADVERTISEMENT

Vor unul cu trei, dar pentru doi IT-iști nu e o tragedie, nu se simte ca la noi. Ei își schimbă joburile precum cămășile. Nu cred că vor rămâne acolo definitiv. Au fost în vacanță, le-a plăcut foarte mult și au zis să încerce.

Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă”, a spus Marina Almășan pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan, aprecieri pentru fiul său

Marina Almășan are foarte multe aprecieri pentru fiul său. Vedeta de televiziune susține că e foarte bun în domeniul în care activează și care îi aduce un salariu uriaș.

Cel mai probabil tânărul nu va reveni în România prea curând, ultima seară petrecută în locurile natale fiind alături de cei dragi, la restaurant.

ADVERTISEMENT