Life

Fiul Mirelei Vaida a privit atacul la TV: “De ce n-ai fugit, mami?”. Cum i-a explicat vedeta incidentul

23.03.2021 | 12:00
Fiul Mirelei Vaida a privit atacul la TV De ce nai fugit mami Cum ia explicat vedeta incidentul
ADVERTISEMENT

Fiul Mirelei Vaida și-a întrebat mama celebră de ce n-a fugit când a fost atacată cu un bolovan. Autoarea atacului împotriva prezentatoarei de la Acces Direct a oripilat o țară întreagă și totul a avut loc vineri, când vedeta abia intrase în emisie și urma să își realizeze emisiunea la fel ca întotdeauna.

Incidentul a fost amplu dezbătut de către Mirela Vaida, la început de săptămână, într-o ediție specială din Acces Direct, în care aceasta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a mărturisit că s-a temut foarte tare pentru viața ei, dar și că a sperat din tot sufletul să se poată întoarce acasă alături de copiii și soțul ei. Vedeta originară din Iași pare să fi trăit o reală traumă, însă și-a făcut curaj și a mers în platoul de filmare în care a fost atacată.

Fiul Mirela Vaida și-a urmărit mama când era atacată cu bolovanul, în direct

Mirela Vaida a revenit la TV, cu o zi în urmă, când a fost dezvăluită și înfățișarea femeii care a atacat-o cu o piatră de mari dimensiuni. Atacatoarea a acționat și după ce s-a dezbrăcat complet în parcarea de la Antena 1, iar apoi a pătruns în sediul televiziunii. A vizat-o pe blondină și pentru a fi oprită a fost nevoie de șase dintre colegii vedetei, care cu greu au reușit să o liniștească.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai povestit că spaima trăită a fost și pentru familia ei, fiind cunoscut că aceasta are acasă și trei copii, aflați încă la vârste fragede. Fiul cel mare al acesteia, Vladimir, se afla în fața televizorului și urmărea ediția de vineri de la Acces Direct, chiar în secundele atacului cu bolovanul.

”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati… mami, dar de ce n-ai fugit din fața femeii aleia care era dezbracată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus ca a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a povestit Mirela Vaida, când a revenit la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Fiul Mirela Vaida a privit atacul la TV De ce n-ai fugit, mami. Cum i-a explicat vedeta incidentul
Mirela Vaida s-a întors în platoul Acces Direct, cu o zi în urmă după atac (sursă: Instagram)

Teroarea trăită de Mirela Vaida le-a fost împărtășită și telespectatorilor, care au rămas fără cuvinte când au văzut ce se întâmplă. Chiar că mulți nu au crezut inițial că atacul a fost real, se pare că prezentatoarea TV a rămas și cu anumite sechele.

Vedeta Acces Direct a mai povestit că în seara de vineri urma să se întâlnească cu familia ei la munte, deoarece plănuiseră o escapadă în acest sens. Totodată, Mirela Vaida nu a avut tăria să le spună copiilor săi adevărul despre cele întâmplate și a preferat să le descrie incidentul care pe o “joacă”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Imediat după emisie, aceasta a plecat țintă în direcția stațiunii montane pe care o alesese, și unde se aflau deja cei dragi ei. Totul deși era cu nervii la pământ deoarece tocmai evitase o asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT