Life

Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la Vocea României. Cum arată tânărul de 27 de ani. Irina Rimes: “Îmi place…”

Băiatul Monei Nicolici a urcat pe scena emisiunii de talent Vocea României. Cum arată și ce ocupație are la 27 de ani fiul fostei prezentatoare.
07.10.2022 | 22:56
Fiul Monei Nicolici aparitie de senzatie la Vocea Romaniei Cum arata tanarul de 27 de ani Irina Rimes Imi place
Băiatul Monei Nicolici, pe scena de la Vocea României. Cum arată și ce ocupație are la 27 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Monei Nicolici a avut o apariție de senzație în show-ul de la Pro TV, prezentat de Pavel Bartoș. Cum arată tânărul în vârstă de 27 de ani. Irina Rimes a rămas plăcut impresionată de timbrul și vocea cântărețului.

Băiatul Monei Nicolici, pe scena de la Vocea României. Cum arată și ce ocupație are la 27 de ani

Vlad, băiatul Monei Nicolici, i-a dat pe spate pe jurații de la Vocea României. Irina Rimes și Denis Roabeș, solistul de la The Motans, s-au întors și au luptat pentru a-l atrage pe tânărul de 27 de ani în echipa lor.

ADVERTISEMENT

Fiul fostei prezentatoare de la Observator este de meserie actor, talentul fiind transmis de la părinți. Acest lucru a fost scos la iveală de mama sa, care a mărturisit că obișnuia să cânte prin casă cu fostul soț, Mihai.

„Îmi place costumația și personalitatea, și cântarea și tot! Pot să lupt și eu pentru un actor care cântă extraordinar de bine. S-a simțit că te-ai jucat cu melodia asta, mi-a plăcut cel mai tare.

ADVERTISEMENT

Atunci când cânți am impresia că tu cânți pentru mine și asta e cel mai important. Pentru asta vreau să-ți mulțumesc”, a spus Irina Rimes, la Pro TV.

„Ai jucat excelent, aș vrea să explorăm mai multe vibe-uri, mai multe piese. Vreau să văd ce transmiți. M-aș bucura foarte mult să fii în echipa mea”, a completat Denis Roabeș.

ADVERTISEMENT

Răspunsul favorabil a înclinat în balanța solistului de la The Motans cu care Vlad Nicolici va lucra în etapa următoare de la Vocea României. Fiul Monei Nicolici a venit împreună cu mama și cu sora mai mică.

Mona Nicolici, aprecieri pentru fiul său

„Își moștenește părinții, amândoi am fost atrași de latura asta artistică și cântam amândoi în casă, dansam împreună. Vlad a fost un artist complet de mic, deși se vedea lucrul acesta nu m-am gândit niciodată că va fi actor”, a spus Mona Nicolici la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Fiul fostei prezentatoare TV este actor la Teatrul din Bacău, unde este angakat din 2019, în timp ce sora sa mai mică, Maria (19 ani), este studentă în anul doi la Regie de Teatru. De curând, tânărul de 27 de ani a avut premieră cu piesa Insecte la Teatrul Muncipal Bacovia din Bacău.

A absolvit cursurile de actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), în anul 2016, la clasa lui Florin Zamfirescu. În plus, este liderul și chitaristul formației de pop rock R.U.A. (Royal Unknown Artist), cât și al trupei de blues – rock Blue 420.

De asemenea, concurentul de la Vocea României este solist, chitarist și trainer în ateliere de muzică pentru copii. Taberele acestea se desfășoară în comuna Potelu, județul Olt, pe terenul unui fost CAP.

În trecut, Vlad Nicolici a apărut și pe scena de la Românii au talent, acolo unde a performat împreună cu colegii din trupă. Se întâmpla în anul 2017, artistul reușind să facă o impresie foarte bună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

ADVERTISEMENT