ADVERTISEMENT
Life

Fiul Narcisei Guță, bătut crunt: „Este foarte grav. I-au distrus fața de tot”

Autor: Dan Suta | 16.07.2020 | 16:51
Fiul Narcisei Guță, bătut crunt: „Este foarte grav. I-au distrus fața de tot”
Fiul Narcisei Guță, băgat în spital de interlopi. Sursa foto: Kanal D/ click.ro. Colaj: Fanatik

Fiul Narcisei Guță a fost bătut de mai mulți indivizi. Informația a apărut ieri în presă, însă nu a fost confirmată decât abia azi chiar de către fosta parteneră a lui Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT

Fiul Narcisei Guță, bătut de interlopi în Focșani

Publicația spynews.ro nota ieri că băiatul Narcisei ar fi fost snopit în bătaie de interlopi, însă știrea fusese dată pe surse.

Astăzi, Narcisa a confirmat drama prin care trăiește printr-o intervenție la Antena Stars și a dat toate detaliile despre starea de sănătate a feciorului ei.

ADVERTISEMENT

„E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu parul în față, i-au distrus fața de tot. A fost în spital și acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de șase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla”, a declarat Narcisa dărâmată de durere.

„Huliganii ăștia fac dreptate singuri”

„Aștept rezultatul de la medico-legal. Rog legea să facă dreptate pentru că huliganii ăstia fac dreptate singuri”, a adăugat Narcisa.

ADVERTISEMENT

Nefericitul eveniment a avut loc la Focșani și nu se știe încă motivul pentru care Nicușor, fiul cel mare al fostei neveste a lui Guță era să fie omorât de bătăuși.

Potrivit informațiilor în posesia cărora au intrat jurnaliștii, polițiștii s-au mișcat cu dificultate în acest caz, chiar Narcisa făcând demersuri până la disperare pentru a fi băgată în seamă.

ADVERTISEMENT

Nicușor a fost lăsat într-o baltă de sânge și transportat de urgență la spital, iar acum se află sub supraveghere medicală.

Băiatul cel mare Narcisei provine dintr-o căsnicie anterioară relației cu Nicolae, deci nu este vorba despre fiul manelistului cum credeau foarte mulți.

ADVERTISEMENT

Narcisa și fiul ei au apărut la televizor în urmă cu câțiva ani, disputându-și o sumă de bani pe care mama i-ar fi dat-o băiatului. De la scandalurile de la emisiunea Wowbiz a trecut ceva vreme, iar acum sunt mai apropiați ca niciodată.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!