Life

Fiul Narcisei Guță, bătut crunt: „Este foarte grav. I-au distrus fața de tot”

16.07.2020 | 16:51
Fiul Narcisei Guta batut crunt Este foarte grav Iau distrus fata de tot
Fiul Narcisei Guță, băgat în spital de interlopi. Sursa foto: Kanal D/ click.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Narcisei Guță a fost bătut de mai mulți indivizi. Informația a apărut ieri în presă, însă nu a fost confirmată decât abia azi chiar de către fosta parteneră a lui Nicolae Guță.

Fiul Narcisei Guță, bătut de interlopi în Focșani

Publicația spynews.ro nota ieri că băiatul Narcisei ar fi fost snopit în bătaie de interlopi, însă știrea fusese dată pe surse.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Narcisa a confirmat drama prin care trăiește printr-o intervenție la Antena Stars și a dat toate detaliile despre starea de sănătate a feciorului ei.

„E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu parul în față, i-au distrus fața de tot. A fost în spital și acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de șase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla”, a declarat Narcisa dărâmată de durere.

ADVERTISEMENT

„Huliganii ăștia fac dreptate singuri”

„Aștept rezultatul de la medico-legal. Rog legea să facă dreptate pentru că huliganii ăstia fac dreptate singuri”, a adăugat Narcisa.

Nefericitul eveniment a avut loc la Focșani și nu se știe încă motivul pentru care Nicușor, fiul cel mare al fostei neveste a lui Guță era să fie omorât de bătăuși.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor în posesia cărora au intrat jurnaliștii, polițiștii s-au mișcat cu dificultate în acest caz, chiar Narcisa făcând demersuri până la disperare pentru a fi băgată în seamă.

Nicușor a fost lăsat într-o baltă de sânge și transportat de urgență la spital, iar acum se află sub supraveghere medicală.

ADVERTISEMENT

Băiatul cel mare Narcisei provine dintr-o căsnicie anterioară relației cu Nicolae, deci nu este vorba despre fiul manelistului cum credeau foarte mulți.

Narcisa și fiul ei au apărut la televizor în urmă cu câțiva ani, disputându-și o sumă de bani pe care mama i-ar fi dat-o băiatului. De la scandalurile de la emisiunea Wowbiz a trecut ceva vreme, iar acum sunt mai apropiați ca niciodată.

 

ADVERTISEMENT
Tags: