Life

“Fiul nostru te sărută doar în poze”. Cântăreața Luciana Spînu, îngenuncheată de durere după moartea artistului Dorin Ieșeanu

13.04.2021 | 10:17
Fiul nostru te saruta doar in poze Cantareata Luciana Spinu ingenuncheata de durere dupa moartea artistului Dorin Ieseanu
Fiul lui Dorin Ieșeanu și al Stelianei Spînu își plânge tatăl și nu înțelege de ce nu vine acasă. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară și de petrecere Luciana Spînu își strigă durerea, disperarea și neputința, la trei săptămâni de la moartea soțului ei, artistul Dorin Ieșeanu.

Rămasă văduvă la 30 de ani, cu un băiețel de 3 ani de crescut, artista Luciana Spînu simte că a ajuns la capătul puterilor, după ce soțul ei a murit, răpus de COVID-19, conform informațiilor medicilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat, însă, că asupra morții lui Dorin Ieșeanu planează mai multe semne de întrebare, iar familia strânge în aceste momente dovezi pentru a afla adevărul.

De ce a murit, de fapt, Dorin Ieșeanu?

Decesul basistului, vocalistului și compozitorului Dorin Ieșeanu a fost anunțat pe 24 martie, iar pe certificatul de deces este menționat COVID-19.  Soțul Lucianei Spînu era internat la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău și fusese diagnosticat cu coronavirus, conform datelor medicale primite de familie, pe data de 22 martie. Potrivit surselor noastre, soția artistului a fost anunțată de Dorin Ieșeanu că testul a fost realizat cu o zi înainte și a ieșit negativ. De atunci, însă, starea de sănătate a artistului s-a degradat galopant și, în doar trei zile, a murit, iar familia acuză medicii de neglijență și de erori medicale.

ADVERTISEMENT

Imagine tulburătoare cu fiul lui Dorin Ieșeanu, în timp ce sărută fotografia tatălui

În tot acest timp, cântăreața Luciana Spînu plânge neîncetat și încearcă să depășească cea mai grea cumpănă din viață, pentru fiul ei, Stelian. Îngenuncheată de durere, cu inima bucăți, artista a dezvăluit ce se întâmplă între pereții casei de fiecare dată când fiul ei o întreabă “de ce tati nu vine”.

Imaginie tulburătoare cu Stelian, fiul lui Dorin Ieșeanu, care sărută și îmbrățișează fotografii cu tatăl său
Imaginie tulburătoare cu Stelian, fiul lui Dorin Ieșeanu, care sărută și îmbrățișează fotografii cu tatăl său

“Tati, Stelus te sărută doar în poze, te îmbrățișează și te poartă cu el prin casă, îți privește video unde ai cântat cu băieții tăi, de nenumărate ori. Îmi zice că vrea o scară mare ca să ajungă Sus la tine să te îmbrățișeze. Îmi spune că îi este dor, mă întreabă de ce tati nu vine, iar când îmi apar lacrimile în geană, tot el mă roagă să nu plâng. Tati, te aștept să-mi spui ce s-a întâmplat cu adevărat. Eu nu cred că tu pur și simplu ai dat mâinile în jos după atâta timp și mai ales că urma să fii externat. Eu nu cred că tu nu ai vrut să vii acasă, nu cred că Dumnezeu așa a vrut. Nu pot să cred….
Te rooog, vino în vis, vorbește cu mine prin câteva semne, fă-mă să înțeleg că ești undeva prin preajmă. Eu nu-mi pot lua gândul de la tine, zice lumea să nu plâng, dar cum? cum să nu plâng dacă atât de tare doare lipsa ta… Nu-mi ajunge aer fără tine, nu mai pot fi cea de cândva, mi s-au frânt aripile. Sunt ca o pasăre rănită de un vânător, fără forțe, cu rană sângerândă permanent, cu multe vise și speranțe care au fost năruite într-o clipă…
Ce trebuia să fac să te pot salva? Cum să trăiesc fără tine?”, este mesajul tulburător, publicat pe o rețea de socializare, de cântăreața Luciana Spînu.

ADVERTISEMENT

“Cântec despre părinți”, video emoționant înregistrat de Dorin Ieșeanu în camera de spital

La câteva zile de la moartea lui Dorin Ieșeanu, soția a găsit în telefonul lui un video tulburător, în care artistul poate fi văzut în timp ce interpretează “Cântec despre părinți”, o melodie la care voia să filmeze un videoclip. Pe parcursul înregistrării, acesta rămâne fără aer, are nevoie de masca de oxigen, iar imaginile sunt pur și simplu copleșitoare.

“Această melodie a fost compusă de Dorin Ieşeanu pe versurile lui Alexandru Cazacu Dor. Vocea a imprimat-o ceva timp în urmă, dar fiind un perfecționist, tot zicea să mai imprime vocea din nou, să o cânte și mai bine…. urma să facem și un videoclip la care era gândită ideea. Era foarte bucuros de ceea ce a ieșit, mai cu seamă că eu îi ascultam prima toate creațiile, iar dacă piesa mă ajungea pe mine la suflet, el era sigur că o să placă și altora.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu a mai apucat să vină de la spital după 24 de zile de luptă pentru viața, dar a lăsat această filmare la el în telefon. Îi era enorm de dor de casă, de noi toți, îi era frică, la câte a văzut… nu avea răbdare să iasă de acolo pentru că, spunea el, ‘aici psihologic nu reziști la câte vezi și auzi.’ Numai el știe ce a simțit când a făcut acest filmuleț…

Iubirea mea, dacă ești undeva, de unde ne vezi, ne auzi, trimite-mi semne, mesaje cum să mă ridic de jos! Cum să învățăm să trăim cu lipsa ta? Ce să-i spun lui Stelian când cu ochii în lacrimi îmi zice că vrea tare să te vadă, să te cuprindă?? E atât de mic, dar cu așa mare greutate pe suflețelul lui. Cum, tati, să trecem peste durerea asta imensă?”, este mesajul dureros al Lucianei Spînu, transmis pe Facebook, acolo unde a publicat și ultima melodie a soțului său, Dorin Ieșeanu.

ADVERTISEMENT