News

Fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din țară, a fost arestat pentru trafic de droguri

Fiul patronului Cris-Tim a fost arestat pentru trafic de droguri. El a fost prins în flagrant
16.09.2021 | 13:42
Fiul patronului CrisTim cel mai mare producator de mezeluri din tara a fost arestat pentru trafic de droguri
Fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezelui din țară, a fost arestat pentru trafic de droguri. Sursa foto: Colaj Fanatik / Judecătorul.r, Hepta
ADVERTISEMENT

Vlad-Cristian Timiș, în vârstă de 22 de ani, a fost prins în urma unui flagrant organizat de DIICOT. Tânărul este nimeni altul decât fiul patronului companiei Cris-Tim, care este cea mai mare firmă producătoare de mezeluri din țara noastră.

Fiul patronului Cris-Tim a fost arestat pentru trafic de droguri

Vlad-Cristian Timiș a fost arestat preventiv marți seara, pentru 30 de zile. Alături de acesta se afla un alt tânăr implicat în traficul de droguri.

ADVERTISEMENT

Tribunalul Dolj a hotărât că cei doi trebuie să stea în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Totodată, ambii tineri au contestat această măsură preventivă.

Fiul patronului Cris-Tim trebuie să-și petreacă zilele în închisoare până pe data de 13 octombrie 2021. De asemenea, și celălalt tânăr implicat trebuie să stea tot atât în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiş Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv.

ADVERTISEMENT

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv.

Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului.”, se arată în decizia tribunalului, informează Gazeta de Sud.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Radu Timiș poate sta după gratii chiar și 20 de ani, dacă e găsit vinovat

DIICOT îl acuză pe fiul lui Radu Timiș, patronul Cris-Tim, de trafic de droguri de mare risc. Acțiunea prin care acesta a fost prins a fost una mai complexă, pentru că, inițial, a fost prins celălalt tânăr, în vârstă de 21 de ani, în timp ce vindea cocaină în Prahova.

După aceea, la fața locului a sosit și Vlad Timiș, care dorea să ridice banii pe care primul tânăr i-a luat după ce cocaina a fost vândută.

Procurorii au mai transmis și faptul că fiul lui Radu Timiș a fost drogat cu cocaină în momentul în care a fost prins în flagrant delict.

Până la proba contrarie, Vlad Cristian Timiș este considerat nevinovat. Dacă va fi găsit vinovat pentru trafic de droguri și consum de droguri, el poate sta în închisoare de la trei la 15 ani.

Cum în acest caz este vorba despre droguri de mare risc, pedeapsa poate ajunge chiar și la 20 de ani de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: