UPDATE. Drama Anei Pascu: “Fiul ei are ARSURI pe 70% din corp!”

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
01/11/2015, 11:47
UPDATE. Drama Anei Pascu: “Fiul ei are ARSURI pe 70% din corp!” GALERIE FOTO

UPDATE Ora 14:50 / Starea lui Alex Pascu, basistul şi liderul trupei care a concertat în clubul Colectiv, este în continuare gravă! “Din păcate, are arsuri pe 70% din corp, este intubat în continuare. Singura veste bună este că plămînii au rezistat şi nu au fost afectaţi de arsuri. Totuşi, familia  ia în calcul să-l mute la un spital din străinătate, mai ales că există tot sprijinul din partea autorităţilor pentru transport”, au dezvăluit persoane apropiate familiei, pentru FANATIK.RO 

––––––––––

UPDATE Ora 13:50 31 octombrie / ”Sînt la spital. Fiul meu este intubat. Nu putem spune nimic despre starea lui. Am vorbit cu el înainte de concert, era foarte entuziasmat că îşi prezintă noul album. Eu nu eram de acord cu ce făcea el, dar tatăl lui a insistat. E unicul meu copil. Nu pot să cred ce s-a întîmplat. Ne-a rămas doar să ne rugăm pentru el…”, a spus Ana Pascu pentru „Libertatea”.

************************************************************************************************************

UPDATE Ora 12:30 / Alex Pascu a fost operat de urgenţă în cursul nopţii, iar mama acestuia, Ana Pascu, vice-preşedintă a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi fostă preşedinte al Federaţiei de Scrimă (1982-2013) a stat la spital pe toată durata intervenţiei chirurgicale a fiului său.

Doamana Pascu a fost informată că starea fiului dînsei este critică. I s-a spus că după operaţie vor urma 48 de ore decisive pentru băiatul ei, chiar foarte critice şi cu un uz pshihic foarte greu. Dacă Alex reuşeşte să supravieţuiească în acest interval de timp, atunci şansele acestuia ca să scape cu bine vor fi din ce în ce mai mari. Pînă atunci, doamnei Ana ii rămîne doar să se roage la Dumnezeu. Medicii au făcut tot ce a fost posibil”, au mărturisit sursele apropate familiei.

*************************************************************************************************************

Tragedie în Bucureşti! Un mare incendiu a avut loc vineri seară în centrul Capitalei, într-un club în care se aflau peste 300 de persoane. Sînt 27 de morţi şi aproximativ 180 de răniţi. (CLICK AICI PENTRU DELATII)

Printre cei răniţi se află şi Alex Pascu, basistul şi liderul trupei “Goodbye to Gravity”, formaţia care a concertat aseară în clubul „Colectiv”, clubul care a luat foc. Alex Pascu a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Alex este fiul Anei Pascu, fosta mare scrimeră, preşedinta Federaţiei Române de Scrimă între 1982 şi 2013 şi vice-preşedintă a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Basistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, iar pronosticul medicilor rămîne rezervat.

 

Închide ×