News

Fiul primarului din Moisei neagă implicarea în sinuciderea Mariei, fata preotului din Maramureș: ”Ce relație să existe între doi copii?”

Misterul în jurul morții Mariei Tomoiogă, care a ales să-și pună capăt zilelor la doar 18 ani, continuă să se adâncească.
10.09.2022 | 20:56
Fiul primarului din Moisei neaga implicarea in sinuciderea Mariei fata preotului din Maramures Ce relatie sa existe intre doi copii
Maria, fiica unui preot din Maramureș, și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Facebook, Hepta
ADVERTISEMENT

Maria, fiica preotului din Maramureș, și-a pus capăt zilelor într-un mod șocant, aruncându-se în gol de la etajul 12 al unui bloc și nimeni nu pare să cunoască motivul real. Tânăra a lăsat un mesaj în care lasă de înțeles că a fost victima bullying-ului și că a fost părăsită de apropiați chiar în momentul în care avea mai multă nevoie de ei.

Fiul primarului spune că fusese doar amic cu Maria

Presa locală a scris că Maria Tomoiagă ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei, iar acesta ar fi postat fotografii compromițătoare cu ea pe internet.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe contul lui de socializare, adolescentul susține că a fost doar amic cu Maria, dar că nu a mai păstrat legătura cu aceasta.

”Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă”

„Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj.

ADVERTISEMENT

De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online”, a scris Cristi, potrivit RTV.

Nimeni nu știe de ce a murit fiica preotului din Maramureș

Maria Tomoioagă, tânăra care și-a luat zilele, învăța la liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, însă niciunul dintre colegii ei nu par să știe care era motivul real al dezamăgirii fetei.

ADVERTISEMENT

În mesajul lăsat de adolescentă, ea spune că nu ”depresia sau greșelile” au ucis-o ci ”lumea dezgustătoare și egoistă”.

Mesajul de adio al fiicei preotului: ”Mi-au sfâșiat sufletul”

”Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu.

ADVERTISEMENT

Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris Maria pe Instagram, cu puțin timp înainte să moară.

ADVERTISEMENT
Tags: