Fotbal international

Fiul proprietarului de la Leicester, anunț de ultimă oră: ”Voi face tot ce voi putea”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 01.11.2018 | 08:49
Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului clubului Leicester City, Vichai, a anunțat că va continua să susțină formația din Premier League

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului clubului Leicester City, Vichai, a anunțat, miercuri seară, printr-un mesaj pe site-ul oficial al grupării engleze, că va continua munca tatălui său la formația din Premier League. El a precizat că va duce mai departe viziunea tatălui său, decedat într-un accident de elicopter.

”Vă mulţumesc tuturor din adâncul sufletului pentru susţinerea copleşitoare. Mulţumesc şi poliţiei şi serviciilor de urgenţă. Reacţia lor rapidă de sâmbătă a făcut ca mulţi oameni să rămână în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să înţeleg cât de important era tatăl meu pentru multe persoane din întreaga lume şi sunt impresionat de cât de mulţi oameni l-a avut în inimă”, se arată în scrisoare.

Aiyawatt Srivaddhanaprabha depune o coroană de flori la stadionul din Leicester în memoria tatălui său
Aiyawatt Srivaddhanaprabha depune o coroană de flori la stadionul din Leicester în memoria tatălui său

Fiul proprietarului de la Leicester, anunț de ultimă oră: ”Am primit o misiune şi o moştenire de dus mai departe”

”Sunt extrem de mândru că am un tată atât de extraordinar. De la el am primit o misiune şi o moştenire de dus mai departe şi intenţionez să fac acest lucru. Ştiu că voi primi susţinerea necesară pentru a face asta şi vă sunt recunoscător pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase. Tatăl meu m-a învăţat să fiu puternic şi să am grijă de familie. Şi-a iubit familia. A făcut Leicester City o familie. Şi nimic nu l-ar fi făcut să fie mai mândru decât să vadă cum familia Leicester City pe care a construit-o se susţine într-o perioadă atât de tristă”, a anunțat fiul proprietarului clubului Leicester.

”Tatăl meu avea un fel de a mă învăţa despre viaţă şi muncă fără să pară că este o lecţie. Era mentorul şi modelul meu. Astăzi, m-a lăsat cu o moştenire de purtat mai departe şi voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Eu şi familia mea vrem să vă mulţumim fiecăruia dintre voi pentru bunătatea arătată în cea mai dificilă perioadă pentru noi. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima”, și-a încheiat mesajul Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Oficialii clubului Leicester City se gândesc la schimbarea numelui stadionului King Power în onoarea lui Vichai Srivaddhanaprabha.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!