Life

Fiul regretatei Anca Molnar, mesaj sfâșietor în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum: ”Te voi iubi mereu”

Băiatul regretatei Anca Molnar, postare emoționantă în ziua în care a avut loc înmormântarea mamei sale. Ce a transmis.
13.06.2024 | 19:00
Fiul regretatei Anca Molnar mesaj sfasietor in ziua in care sia condus mama pe ultimul drum Te voi iubi mereu
Băiatul regretatei Anca Molnar, postare emoționantă în ziua în care a avut loc înmormântarea mamei sale. Ce a transmis. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiul regretatei Anca Molnar, mesaj sfâșietor în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum. Copilul pe numele său Patrick a ținut să dezvăluie că o va iubi mereu pe femeia care i-a dat viață, dar care i-a lăsat un mare gol în suflet.

Băiatul regretatei Anca Molnar, postare emoționantă în ziua în care a avut loc înmormântarea mamei sale. Ce a transmis

Băiatul regretatei Anca Molnar, postare emoționantă în ziua în care a avut loc înmormântarea mamei sale. Ce a transmis la scurtă vreme după ce tânăra de 35 de ani a încetat din viață, după o luptă grea cu cancerul.

ADVERTISEMENT

A fost operată de două ori pe creier, într-o unitate medicală din Turcia, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea. A murit pe 11 iunie 2024, lăsând în urma sa un fiu minor cu care posta adesea imagini în online.

Cei dragi, băiatul și partenerul de viață, Claudiu, traversează o mare suferință. Acest lucru a fost scos la iveală chiar de copilul cuplului, care a subliniat că întregul an a stat cu inima strânsă, însă acum a ”înghețat de tot”.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Ai fost o mamă perfectă și cea mai frumoasă pentru mine, te iubesc și te voi iubi mereu, mereu vei fi în inimile noastre!”, este mesajul lăsat de fiul Ancăi Molnar, Patrick, conform spynews.ro.

Anca Molnar, condusă pe ultimul drum

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum de familie, de apropiați și de toate clientele care au trecut pragul salonului de înfrumusețare la care lucra în Timișoara. A fost un make-up artist foarte iubit în orașul din vestul țării.

ADVERTISEMENT

Timp de 15 ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul cu care devenise mamă. Claudiu Molnar are numai cuvinte de laudă pentru artista care de acum înainte îi va veghea pe apropiați din Ceruri.

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri!

ADVERTISEMENT

Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atât de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni, dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…”, a scris soțul Ancăi Molnar pe Facebook.

ADVERTISEMENT