Life

Fiul regretatei cântărețe Cornelia Catanga se însoară. Când are nunta lui Alex Pădureanu

Aurel Pădureanu a mărturisit că are un motiv de sărbătoare, deși au trecut aproximativ șase luni de când Cornelia Catanga s-a stins din viață.
18.08.2021 | 22:36
Fiul regretatei cantarete Cornelia Catanga se insoara Cand are nunta lui Alex Padureanu
Fiul regretatei cântărețe Cornelia Catanga se însoară. Când are nunta lui Alex Pădureanu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere își însoară fiul, pe Alex Pădureanu, cu iubita de origine americană, cu care are o relație amoroasă de ceva vreme. Nunta celor doi va avea loc cât de curând.

Aurel Pădureanu nu s-a gândit în momentul de față la nașii de cununie pentru băiatul său, însă evenimentul va fi unul restrâns, în familie, fără muzică.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată pentru a-i facilita intrarea tinerei în România, care după cununie va beneficia de dublă cetățenie. La rândul său artistul va putea intra în SUA fără probleme.

Aurel Pădureanu, motiv de bucurie la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga

„Luna aceasta sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei.

Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Nunta lui Alex Pădureanu, cea mai mare dorință a regretatei Cornelia Catanga

Soțul regretatei cântărețe de muzică de petrecere a mărturisit că nunta lui Alex Pădureanu era cea mai mare dorință pe care o avea solista, lucru pe care artista nu l-a ascuns cât era în viață.

Cornelia Catanga și-a iubit enorm băiatul pe care aștepta cu sufletul la gură să se însoare, dar din păcate nu a avut ocazia pentru că a fost răpusă de nemilosul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Mai mult decât atât, solistul are de gând să-l urmeze pe Alex Pădureanu în Statele Unite ale Americii, undeva la finalul anului asta pentru că fiul regretatei cântărețe ține neapărat ca tatăl să-i fie aproape peste Ocean.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a completat soțul regretatei Cornelia Catanga.

ADVERTISEMENT