Life

Fiul regretatei Mădălina Manole a împlinit 12 ani. Motivul pentru care nu e lăsat în preajma fratelui mamei sale

Fiul regretatei Mădălina Manole a împlinit 12 ani. Băiatul se află de mai bine de 10 ani în grija tatălui, Petru Mircea, care nu-l lasă să-ș i vadă unchiul.
10.06.2021 | 11:38
Fiul regretatei Madalina Manole a implinit 12 ani Motivul pentru care nu e lasat in preajma fratelui mamei sale
Fiul artistei Mădălina Manole, altături de tatăl său, în stânga. Foto: libertatea.ro/ click.ro
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Petru Mircea și familia artistei Mădălina Manole, care s-a sinucis în vara anului 2010, continuă și acum. Fratele fetei cu părul de foc îl acuză pe văduv că nu îl lasă să își vadă nepotul, care a împlinit recent 12 ani.

Nu este prima persoană din familia cântăreței de care l-ar fi îndepărtat pe băiat. Cu părinții Mădălinei, Petru Mircea a dus un război teribil, aceștia abia apucând să își vadă nepotul crescând.

ADVERTISEMENT

Tatăl și mama regretatei soliste muzicale au murit neîmpăcați din acest punct de vedere. Singurul lucru pe care l-au cerut lui Petru a fost să își vadă nepotul, asta după ce l-au acuzat că el ar fi de vină pentru moartea fiicei lor.

Fiul regretatei Mădălina Manole, ținut departe de familia cântăreței

Acum, fratele Mădălinei este cel care face acuzații la adresa lui Petru Mircea. Marian Manole a spus că tot ce și-a dorit a fost ca fiul său, Mihai, să își cunoască verișorul, pe Petru Junior.

ADVERTISEMENT

A încercat să se apropie de acesta, însă de fiecare dată s-a lovit de un zid. Marian a povestit una din cele mai urâte experiențe prin care a trecut în încercarea de a-și vedea nepotul.

Petru Mircea i-ar fi vorbit foarte urât la un moment dat, iar pe telefon l-a și blocat pe Marian. Mai mult, Petru i-ar fi promis fratelui Mădălinei Manole că nu își va vedea nepotul niciodată.

ADVERTISEMENT

Motivul care ar sta la baza intransigenței lui Petru Mircea este decizia pe care a luat-o imediat după moartea soției sale. Mai exact, întreaga familie a cântăreței îl acuza pe el drept responsabil pentru deces, ajungându-se inclusiv la ipoteza că ar fi omorât-o.

fiu mădălina manole
Printre puținele imagini disponibile cu Petru Mircea Jr. de acum. Foto: click.ro

Fratele artistei lansează noi acuzații grave

Peste aceste suspiciuni lansate public chiar de către familia fostei sale soții, Petru nu a putut trece nici în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru ziarul Click.

„Nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul!

Că nu o să-l văd niciodată! A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos!”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

 

ADVERTISEMENT