Life

Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică, la 16 ani: „Premiul pentru inovații”

Albert, fiul Romaniței Iovan, a obținut un premiu pentru inovație la școală, după ce a creat o mașină electrică, la vârsta de 16 ani. Iată ce a declarat mama lui!
21.06.2022 | 10:59
Fiul Romanitei Iovan a creat o masina electrica la 16 ani Premiul pentru inovatii
Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme tatălui său, dar și lui… Elon Musk! Romanița este foarte mândră de Albert, care a construit o mașină electrică la vârsta de 16 ani.

Romanița Iovan, mândră de fiul ei. A construit o mașină electrică

Fiul Romaniței Iovan a creat o mașină electrică la vârsta de 16 ani. Tânărul Albert Iovan a primit un premiu pentru acest lucru, iar mama lui este mândră nevoie mare de reușitele fiului său.

ADVERTISEMENT

La ceremonia de premiere de la final de an de la Școala Britanică din București, acolo unde învață fiul Romaniței Iovan, tânărul a primit premiul pentru inovație, deoarece a reușit să creeze o mașină electrică, alături de o echipă.

Romanița Iovan s-a lăudat cu reușita fiului ei pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie alături de acesta, cu trofeul primit.

ADVERTISEMENT

„Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București.

Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine”, a scris Romanița Iovan pe contul său de Instagram.

Albert Iovan este pasionat de mașini

Dar Albert Iovan nu îi calcă pe urme doar lui Elon Musk, cel care a creat prima mașină electrică din lume, ci și tatălui său, regretatul pilot Adrian Iovan.

ADVERTISEMENT

Albert Iovan este pasionat de mașini și participă la raliuri de mai bine de doi ani.

De altfel, chiar el mărturisea că, cel mai probabil, pasiunea pentru automobilism o are de la tatăl lui.

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial.

ADVERTISEMENT

Cred că am moștenit de la tata partea asta,  să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând”, a declarat Albert Iovan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: