Fiul şi nepotul lui Dragomir, cu ochii umflaţi după Steaua – Rapid! ”Nu mă mai consultă nimeni. Eu ştiam ce trebuia făcut”

Filon Stan   
in Fotbal intern
15/04/2018, 21:42
Fiul şi nepotul lui Dragomir, cu ochii umflaţi după Steaua – Rapid! ”Nu mă mai consultă nimeni. Eu ştiam ce trebuia făcut”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fiul şi nepotul lui Dumitru Dragomir au venit cu ochii umflaţi de la derby-ul din Liga a 4-a Steaua – Academia Rapid! Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că ştia că aşa se va întâmpla în tribune, dar fiul său nu l-a ascultat şi a căzut victimă gazelor lacrimogene ale Jandarmeriei. 

“Acum toţi îmi dau dreptate cu «legea Dragomir» (n.r. legea 4). Legea e perfectă, dar nu se respectă. Huliganii nu trebuie să aibă acces pe stadion, nu sunt mulţi, credeţi-mă. Jandarmeria are tabele cu pozele lor. Nu sunt mulţi, tinerii se iau după ei. Jandarmeria a acţionat perfect, potrivit legii.

”Mă oftic că nu mă mai consultă nimeni. Eu ştiam ce trebuie făcut”

Fiul meu a fugit din stadion în minutul 35. Şi el şi nepotul meu au venit acasă cu ochii umflaţi de la gazele lacrimogene. Toată ziua le-am spus să nu meargă pentru că ştiam că aşa va fi. Nu mă credea. Mă oftic că nu mă mai consultă cei care conduc acum, eu am experienţă şi ştiam ce trebuie făcut”, a declarat Dragomir la Radio Sport 1.

Închide ×