Life

Fiul soției lui Ilie Năstase se însoară în Mamaia. Cine va cânta la nunta cu 400 de invitați

Fiul soției lui Ilie Năstase Se va căsători pe data de 1 iulie, pe o plajă la mare. Mama acestuia a dat mai multe detalii despre acest eveniment, inclusiv cine este cântărețul care va întreține atmosfera.
16.06.2022 | 17:47
Fiul sotiei lui Ilie Nastase se insoara in Mamaia Cine va canta la nunta cu 400 de invitati
Fiul soției lui Ilie Năstase se însoară în Mamaia. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul soției lui Ilie Năstase se va căsători peste doar câteva săptămâni. Mama mirelui a dat mai multe detalii despre acest eveniment, inclusiv cine va fi artistul care va cânta.

Fiul Ioanei Năstase se însoară la malul mării. Va avea 400 de invitați

Ioana Năstase a declarat că este foarte emoționantă pentru acest eveniment, deoarece va fi soacră mică.

ADVERTISEMENT

Fiul Ioanei Năstase se va căsători pe data de 1 iulie, iar locația aleasă de ginere și de mireasa lui este Mamaia. Cei doi își vor uni destinele pe plajă. Numărul invitaților este unul demn de o asemenea nuntă.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări”, a dezvăluit Ioana Năstase, pentru Click!.

Pentru o nuntă de această anvergură, lista de invitați este și ea una pe măsură, iar la evenimentul în care fiul Ioanei Năstase se va căsători sunt așteptate circa 400 de persoane.

ADVERTISEMENT

Cine va cânta la nunta fiului vitreg al lui Ilie Năstase

De asemenea, soția lui Ilie Năstase a dat detalii și despre cântăreții care vor întreține atmosfera la acest eveniment.

Printre ei se află Adrian Minune, după dorința mirelui, dar și după dorința mamei sale. Ioana Năstase a precizat că venirea lui artistului la nunta a fost un cadou din partea ei.

ADVERTISEMENT

Totul la început după ce Adrian Minune a cântat la un Revelion la care a participat Ioana Năstase  alături de fiul său și încă de atunci a spus că îl va duce pe cântăreț la nunta sa și iată că dorința a devenit realitate.

„Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a spus Ioana.

ADVERTISEMENT
Tags: