Fotbal international

Fiul unei foste jucătoare românce de tenis, în probe la Bayern Munchen

12.06.2018 | 17:25
Fiul unei foste jucatoare romance de tenis in probe la Bayern Munchen

Fiul fostei jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir va juca pentru Bayern Munchen într-un turneu amical. În vârstă de 16 ani, Filip Ilie se află de mai mult timp în atenția bavarezilor, alături de care a mai fost în pregătire.

Filip Ilie este legitimat la echipa Sport Team și este dorit la Bayern Munchen chiar de către Miroslav Klose, care în prezent deține funcția de antrenor la juniori. Tânărul atacant joacă la naționala U-16 a României și îl are ca idol pe Ronaldo Nazario.

“El este încă junior, a fost chemat la al treilea stagiu de pregătire. A mai fost la un stagiu de antrenament şi la un stagiu de turneu. Deci a fost alături de echipa Bayern Munchen la un turneu, unde a fost titular în toate meciurile, a şi marcat, iar acum a fost chemat din nou. Poate va avea loc chiar o negociere. Vrea să-l vadă şi noul antrenor al echipei de juniori, Miroslav Klose”, a declarat Ruxandra Dragomir pentru Pro Sport.

Filip Ilie va da probe la Bayern Munchen. Își dorește să fie antrenat de Zidane

Tănărul atacant își dorește să joace fotbal la cel mai înalt nivel și să fie antrenat de Zinedine Zidane. “Am mai fost prin luna aprilie, timp de o săptămână la un stagiu de pregătire în cadrul clubului Bayern Munchen, am jucat bine în acea perioadă, iar într-un final ei au decis că mă pot încadra în echipa lor pentru acest turneu. A fost o experiență nouă. Într-adevar, este destul de plăcut. Este un nivel ridicat și o mare onoare pentru mine. După părerea mea, principalul atu al meu este faptul că sunt ambidextru, mă pot folosi foarte bine de ambele picioare indiferent de situație. Visul meu pentru cariera de fotbalist este să ajung la cel mai înalt nivel si să mă mențin și să mă bucur de asta. Ca antrenor, mi-ar plăcea sa lucrez cu Zinedine Zidane, care și-a demonstrat într-un timp relativ scurt clasa pe care o are, performanțele sale reflectând asta”, a declarat Filip Ilie pentru Ziarul de sport.