Sport

Fiul unui antrenor din playoff, umilit de faţă cu tatăl său

Gigi Mulţescu a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu, iar FANATIK.RO a aflat cum a încercat Ioan Niculae să-l convingă şi pe fiul antrenorului să semneze cu fosta campioană a României, dar negocierile nu au decurs aşa cum se aştepta afaceristul.
06.04.2018 | 16:47
Fiul unui antrenor din playoff umilit de fata cu tatal sau

După ce Edward Iordănescu a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru rezilierea contractului, oficialii fostei campioane a României s-au înţeles cu Gigi Mulţescu – vezi aici detalii. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că Ioan Niculae a negociat şi cu Cătălin Mulţescu, fiul antrenorului, dar discuţiile nu au evoluat aşa cum se aştepta afaceristul. 

La negocierile dintre Gigi Mulţescu şi Astra au participat Ioan Niculae, Petre Buduru, preşedintele CA de la Astra, şi Dani Coman. Mai mult, oficialii echipei din Giurgiu au cerut ca şi Cătălin, fiul lui Gigi Mulţescu, să participe la discuţii deoarece îşi doreau ca acesta să ocupe postul de antrenor cu portarii, dar oferta făcută de giurgiuveni a fost una ridicolă.

800 de euro pe lună pentru Cătălin Mulţescu

Deşi lui Gigi Mulţescu i-au dat 7.500 de euro pe lună şi i-au impus ca obiectiv locul patru în playoff-ul Ligii 1 Betano, oficialii Astrei Giurgiu îi ofereau lui Cătălin Mulţescu un salariu lunar de 800 de euro pe lună pentru a ocupa postul de antrenor cu portarii, dar oferta a fost refuzată imediat.

“N-am venit din Liga a 4-a!”

În momentul în care Cătălin Mulţescu a auzit oferta făcută de Ioan Niculae, acesta s-a ridicat de la masă şi a plecat. Gigi Mulţescu a încercat să intervină şi i-a spus fiului său că-i va da din banii lui dacă este nevoie, dar Cătălin a refuzat, motivând că a venit de la CS Universitatea Craiova, echipă de pe locul 3 în Liga 1, şi nu din Liga 4 pentru a accepta un salariu atât de mic. “Nu am venit din Liga a 4-a ca să primesc banii ăştia!”.