News

Fiul unui deputat a fost bătut și amenințat în tramvai. Politicianul vorbeşte despre posibila implicare a rivalilor din Parlament

Fiul unui deputat a fost bătut și amenințat într-un tramvai, în municipiul Criova. Politicanul crede că ar putea fi implicați rivalii din Parlament.
18.05.2023 | 11:42
Fiul unui deputat a fost batut si amenintat in tramvai Politicianul vorbeste despre posibila implicare a rivalilor din Parlament
Fiul unui deputat a fost bătut și amenințat în tramvai. Politicianul vorbeşte despre posibila implicare a rivalilor din Parlament Colaj Fanatik.ro/ Sursa Foto: Captură Facebook
ADVERTISEMENT

Incident grav în municipiul Craiova, acolo unde fiul unui deputat AUR a fost bătut și amenințat într-un tramvai. Policitianul spune că ar putea fi vorba despre o posibilă implicare a rivalilor săi din Parlament.

Fiul deputatului a fost bătut și amenințat. Rivalii din Parlament, bănuiți de politician

Victima, fiul de 15 ani al deputatului Ringo Dămureanu, se afla împreună cu un coleg într-un tramvai, în centrul municipiului Craiova, miercuri seara. Potrivit tatălui minorului, agresorii ar fi mai mulți tineri de etnie.

ADVERTISEMENT

Ringo Dămureanu a făcut public incidentul pe pagina sa de Facebook, acolo unde a povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, polițiștii au fost sesizați imediat după producerea conflictului.

Deputatul AUR a făcut live pe Facebook, de la fața locului, după ce a aflat că fiul lui a fost bătut

Conform deputatului AUR, băiatul său, în vârstă de 15 ani, se afla împreună cu un coleg în tramvai, atunci când un grup de tineri s-a îndreptat către ei și i-a agresat. Ambii băieți au fost loviți și amenințați cu briceagul.

ADVERTISEMENT

Imediat după producerea incidentului din tramvai, Ringo Dămureanu a mers la fața locului. A urcat în mijlocul de transport în comun și a făcut live pe Facebook, filmându-i pe copiii agresați și relatând „la cald” întâmplarea. De asemenea, a vorbit cu vatmanul, care spune că nu a auzit nimic în timpul călătoriei, dar că imaginile cu agresiunea au fost, cel mai probabil, surprinse de camerele de supraveghere din mijlocul de transport în comun.

”ŞOCANT, în Craiova: Copiii noştri bătuţi, umpluţi de sânge, vandalizaţi, în tramvaiul modern al doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu. Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi ameninţat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gaşcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârşit, a fost ameninţat: “Te termin, ne mai vedem noi”, a scris deputatul AUR pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ringo Dămureanu spune că celălalt copil, coleg al fiului său, a fost și tâlhărit. Minorii sunt șocați în urma incidentului. „Colegul lui a fost lovit, tâlhărit şi i s-a rupt plăsuţa cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de şoc”, a adăugat deputatul AUR.

În aceeași postare din mediul online, deputatul AUR vorbește despre posibila implicare a rivalilor săi din Parlament: „Chiar să nu aibă legătură această ameninţare cu presiunile la care suntem supuşi în Parlament de când cu instaurarea noii dictaturi?”, a scris Ringo Dămureanu.

ADVERTISEMENT

Poliția din Dolj a deschis o anchetă

Policitianul a făcut o sesizare la Poliția din Dolj, în urma acestui incident. Oamenii legii au transmis că fac cercetări pentru a se stabili în ce circumstanțe s-au produs faptele relatate de către deputatul AUR și cei doi copii.

„Un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat poliţiştilor că fiul său şi un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea Bucureşti, ar fi fost agresaţi de un grup de patru, cinci tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de cinci lei”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, precizând totodată că cel care a făcut sesizarea la Poliție este deputatul AUR, Ringo Dămureanu.

 

ADVERTISEMENT