Fotbal intern

Fiul unui fost jucător din Liga 1 s-a spânzurat. “Sunt distrus!”

Un fost fotbalist de la Petrolul şi Vaslui trece prin momente dificile.
27.02.2018 | 17:11
Fiul unui fost jucator din Liga 1 sa spanzurat Sunt distrus

Sebastian, fiul fostului jucător al Petrolului, Florin Pancovici, s-a spânzurat. În vârstă de 16 ani, tânărul s-a spânzurat azi în holul blocului din Ploieşti în care locuia alături de familie, situat în cartierul Mihai Bravu. 

Cel care l-a găsit pe tânărul în vârstă de 16 ani a fost chiar Florin Pancovici, care i-a tăiat sfoara şi a încercat să-l resusciteze pentru o bună perioadă de timp, dar fără succes. Fostul jucător al Petrolului a sunat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face nimic, ci doar au constatat decesul.

Florin Pancovici: “Vreau să aflu ce s-a întâmplat!”

“Sunt distrus, terminat! Nu ştiu de ce şi-a luat viaţa. Acum totul e în mâinile poliţiei. Vreau să aflu ce s-a întâmplat”, a spus Florin Pancovici, conform libertatea.

Sebastian Pancovici avea 16 ani şi era elev la liceul Ion Luca Caragiale din Ploieşti. Se pare că tânărul suzferea de despresie.

Pe parcursul carierei, Florin Pancovici a jucat la echipe precum Petrolul Ploieşti, Petrolul Teleajăb, FC Bihor, FC Vaslui, Inter Gaz Bucureşti, Nistru Otaci şi Minerul Lupeni. În prezent, Florin evoluează pentru AFC Brebu, în Liga 4 Prahova.