Fotbal international

Fiul unui fost star al Barcelonei a semnat cu Real Madrid! ”Sunt mândru”

07.08.2018 | 23:00
Fiul unui fost star al Barcelonei a semnat cu Real Madrid Sunt mandru
ADVERTISEMENT

Echipa Real Madrid a semnat un contract cu fiul unui fost star al formației FC Barcelona. ”Galacticii” l-au achiziționat pe atacantul Andri Lucas Gudjohnsen, fiul fostului internațional islandez Eidur Gudjohnsen, care a jucat timp de trei seazoane pe Camp Nou.

În vârstă de 16 ani, Andri Lucas Gudjohnsen joacă pe postul de atacant, la fel ca tatăl său, iar ultima oară a evoluat la juniorii lui Espanyol Barcelona, după ce în trecut a făcut parte şi din academia grupării FC Barcelona, La Masia.

ADVERTISEMENT
Echipa Real Madrid a semnat un contract cu fiul fostui star al formației FC Barcelona, Eidur Gudjohnsen
Echipa Real Madrid a semnat un contract cu fiul fostui star al formației FC Barcelona, Eidur Gudjohnsen

Doi dintre fii lui Gudjohnsen au plecat de la Barcelona la Real Madrid

Anunţul a fost făcut chiar de fiul lui Eidur Gudjohnsen, prin intermediul unei postări pe Instagram: ”Sunt foarte încântat şi mândru să vă anunţ că am semnat cu Real Madrid! Aştept cu nerăbdare perioada ce va urma”, a notat tânărul fotbalist, care va juca pentru juniorii Realului, în acest sezon, după ce a refuzat o ofertă de a reveni la FC Barcelona.

Very excited and proud to announce that I have signed with @realmadrid! Looking forward to the future ⚪️. Muy emocionado y orgulloso de anunciar que he firmado con @realmadrid! Que empiece ⚪️?

A post shared by Andri Lucas Gudjohnsen (@andri.gudjohnsen) on

Fostul internațional islandez Eidur Gudjohnsen a jucat la FC Barcelona între 2006 şi 2009, timp în care a adunat 114 meciuri şi a reuşit să înscrie 19 goluri. Patru trofee a cucerit Gudjohnsen alături de echipa catalană, inclusiv Champions League în 2009.

ADVERTISEMENT

La Real Madrid a fost transferat în această vară și fiul cel mic al lui Eidur Gudjohnsen, Daniel Tristan. Puștiul în vârstă de 12 ani a avut evoluţii remarcabile pentru echipa Barcelonei U-12 în ultimul sezon, unde a fost și căpitan de echipă şi urma să facă pasul din sezonul viitor la formaţia U-14 a catalanilor.

Fiul cel mai al fostului internațional islandez, Sveinn Aron, în vârstă de 20 de ani, este legimitat la formația italiană Spezia, din liga a doua.

ADVERTISEMENT