Life

Fiul Veronicăi și al lui Viorel Stegaru a împlinit un an. Ce imagine specială a postat Vulpița

Veronica și Viorel Stegaru au parte de un moment special. Soții care au devenit cunoscuți în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, îl serbează pe fiul lor.
27.05.2022 | 10:14
Fiul Veronicai si al lui Viorel Stegaru a implinit un an Ce imagine speciala a postat Vulpita
Fiul Veronicăi și al lui Viorel Stegaru a făcut 1 an. Imaginea postată de Vulpița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița a revenit în mediul online, unde a publicat o imagine cu fiul său, venit pe lume în data de 27 mai 2021. Tânăra i-a făcut o urare frumoasă celui mic pe care-l crește alături de partenerul de viață, în satul natal.

Fiul Veronicăi și al lui Viorel Stegaru a făcut 1 an. Fotografia postată de Vulpița

Viorica și Viorel Stegaru sunt foarte discreți de când au dispărut din lumina reflectoarelor, dar revin în social media de fiecare dată când au de împărtășit ceva cu fanii. De această dată a fost vorba de băiețelul lor.

ADVERTISEMENT

Fiul celor doi soți nu mai este bebeluș. Băiețelul a împlinit frumoasa vârstă de un an, mesajul emoționant fiind pe placul celor care se întreabă frecvent ce mai fac aceștia și cu ce se mai ocupă în prezent.

„Azi un an. La mulți ani, minunea noastră, Daniel”, a scris Vulpița în dreptul unei imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Daniel, fiul soților Stegaru
Daniel, fiul soților Stegaru, a împlinit un an. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița și Viorel Stegaru au renunțat la viața din Capitală

În urmă cu un an Veronica Stegaru devenea mamă pentru a doua oară și lua decizia să revină în satul natal, acolo unde era și fiica sa, Maria.

Micuța a fost o perioadă destul de lungă în grija bunicilor din partea tatălui, cu care, din păcate, tânăra nu a avut o relație foarte bună.

ADVERTISEMENT

Vulpița a renunțat la visele și viața din Capitală pentru a o avea alături pe micuță, de la venirea pe lume a fiului său fiind ocupată mai mult cu creșterea și educarea copiilor.

Viorel Stegaru este cel care muncește pentru întreținerea familiei, mergând la muncă prin sat, la oameni care au nevoie de ajutor în gospodărie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi soți au dat uitării certurile și scandalurile și au revenit la gânduri mai bune. Se înțeleg ca doi parteneri de viață care duc o viață liniștită, departe de orice fel de agitație.

ADVERTISEMENT