News

Fiul Zinei Dumitrescu a luat sicriul mamei sale şi a dispărut cu el: “Doar el știe unde a dus-o”

29.03.2019 | 14:41
Fiul Zinei Dumitrescu a luat sicriul mamei sale si a disparut cu el Doar el stie unde a duso

Fiul Zinei Dumitrescu, decizie neașteptată. La scurt timp după trecerea în neființă a fostului creator de modă, Cătălin Negreanu și-a făcut apariția în această dimineață la azilul din Ghermănești, locul în care mama sa și-a petrecut ultimii ani din viață. Acesta a ridicat trupul neînsuflețit al mamei Zina, iar acum nimeni nu știe unde să meargă pentru a-i aprinde o lumânare.

Fiul Zinei Dumitrescu a ridicat trupul mamei sale și s-a făcut nevăzut. Nimeni nu știe unde se află acum

Directorul azilului din Ghermănești, unde Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii șapte ani din viață, a oferit o reacție surprinzătoare. Ion Cassian a dezvăluit că nu știe unde se află trupul neînsuflețit al fostei creatoare de modă.

A venit baiatul ei și a luat-o la prima oră. Doar el știe unde a dus-o. Aștept să mă sune, să-mi spună unde-i pot aprinde o lumânare. Și fetele, și doamnele din cămin sunt supărate, pentru că vor să meargă la priveghi. Și fostele sale colege de la Casa de Modă Venus m-au sunat din același motiv. Zina are locul de veci la Cimitirul Bellu, personal m-am ocupat să fie plătit la zi” , a declarat directorul azilului pentru Libertatea.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață, la 81 de ani
Zina Dumitrescu s-a stins din viață, la 81 de ani

Apropiații se gândesc că Zina Dumitrescu ar putea fi incinerată

Cum locul în care se află sicriul cu trupul neînsuflețit al Zinei Dumitrescu continuă să fie învăluit în mister, apropiații au dezvăluit că nu exclud posibilitatea ca fostul creator de modă să fie incinerat deși nu și-a exprimat niciodată o asemenea dorință.

Vestea că Zina Dumitrescu nu mai este a căzut ca un trăznet peste toți cei care o iubeau și o admirau. Cunoscuta creatoare de modă a fost găsită fără suflare în camera sa din azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață.

Asistenta medicală a fost cea care a descoperit trupul neînsuflețit. Nimeni nu se aștepta să se stingă atât de repede, astfel că mama Zina a murit fără lumânare la căpătâi. „A fost însă împărtășită. În urmă cu o săptămână am adus un preot” , a adăugat Ion Cassian.

Tags: