Sport

Flashscore, atenționat de CNA să schimbe denumirea în „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”: „Căutăm o soluție echitabilă!”

Site-ul Flashscore a fost atenționat să schimbe denumirea în „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.
19.10.2021 | 20:01
Flashscore atentionat de CNA sa schimbe denumirea in Clubul Sportiv al Armatei Steaua Cautam o solutie echitabila
Flashscore, atenționat de CNA să schimbe denumirea în „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”: „Căutăm o soluție echitabilă!”. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Consiliul Național al Audovizualului continuă să atenționeze toate entitățile care folosesc denumirea de „Steaua”, când se referă la formația din Liga 2.

Acum, site-ul Flashscore a fost atenționat că trebuie să schimbe denumirea cu cea completă, adică cea de „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”, însă a apărut deja o problemă, aceea a lungimii textului pe site, care îngreunează sarcina programatorilor site-ului.

ADVERTISEMENT

Flashscore, atenționat de CNA să schimbe denumirea în „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”

Site-ul Flashscore a fost atenționat de CNA să schimbe denumirea în aplicație cu „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”, atunci când fac referire la formația lui Daniel Oprița.

Flashscore a postat un comunicat în care explică atenționarea primită de nla CNA, dar și faptul că denumirea echipei este prea lungă pentru a încăpea în aplicație:

ADVERTISEMENT

Dragi utilizatori FlashScore, 

În urma unei decizii Consiliului Național al Audiovizualului de săptămâna trecută, denumirea folosită pentru a ne referi la echipa de fotbal din Liga 2 care face parte din Clubul Sportiv al Armatei trebuie să fie cea care apare pe site-ul Federației Române de Fotbal – ’Clubul Sportiv al Armatei Steaua’”, încep cei de la Flashscore comunicatul.

„Din motive tehnice, nu putem afișa complet această denumire”

Comunicatul Flashscore a continuat și a subliniat un aspect important, acela al spațiului insuficient în aplicație pentru a introduce numele corect al formației din liga secundă.

ADVERTISEMENT

„Din motive tehnice, nu putem afișa complet această denumire. Am ascultat întotdeauna părerile voastre și împreună am reușit să realizăm una din cele mai folosite platforme de informații sportive din lume”, 

Vă asigurăm că nu suntem părtinitori în nici un fel și acuratețea este unul din lucrurile pe care le apreciem cel mai mult. Momentan căutăm o soluție echitabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se mai arată în comunicatul emis de Flashscore.

ADVERTISEMENT

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este singurul deținător al mărcii și denumirii ’Steaua București’ sau Steaua, lucru demonstrat deja în instanță, unde ICCJ i-a interzis echipei SC Fotbal Club FCSB SA să folosească acest nume fără acordul clubului Steaua.

Pe această cale, vă informez că folosirea numelor ’Steaua’ sau ’Steaua București’ ca referire la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București reprezintă o exprimare corectă”, a fost reacția juristului Florin Talpan.

ADVERTISEMENT