Life

Flavia Groșan îl ridică în slăvi pe George Simion, după nuntă: “Haiducul meu”

Flavia Groșan îl ridică în slăvi pe George Simion după nunta care a avut loc weekend-ul trecut. La evenimentul din Măciuca au fost prezenți mii de români.
31.08.2022 | 18:27
Flavia Grosan il ridica in slavi pe George Simion dupa nunta Haiducul meu
George Simion, lăudat de Flavia Groșan după nuntă. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Flavia Groșan îl laudă pe George Simion după nunta care a avut loc sâmbătă, 27 august. Medicul îl apreciază pe liderul AUR pentru felul în care a organizat evenimentul.

Flavia Groșan îl ridică în slăvi pe George Simion, după nuntă

Părerile românilor sunt împărțite în ceea ce privește nunta liderului AUR, care a avut loc la Măciuca weekend-ul trecut. La eveniment și-au făcut apariția mii de români.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii critică evenimentul organizat de George Simion, alții apreciază efortul pe care l-a depus politicianul, printre care și Flavia Groșan.

Flavia Groșan l-a lăudat pe liderul AUR pentru modul în care și-a organizat nunta și l-a numit pe acesta “haiducul meu”.

ADVERTISEMENT

“Eu nu știu ce a fost ieri (n.r.: sâmbătă). Nunta, miting electoral. Habar n-am. Dar știu ca haiducul meu a fost capabil de o organizare perfectă cu mii de oameni.

Atâta nevoie avem de minți limpezi, nesofisticate, clare, simple. În condițiile în care de peste 30 de ani nu știm, nu putem, și facem analize.”, a scris Flavia Groșan pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Flavia Groșan a spus că evenimentul reprezintă o “lecție de viață și istorie”, demonstrând faptul că George Simion este un adevărat patriot.

“Superbă nunta! Superba lecție de viață și istorie și de educație civica de iubire și dragoste de neam și oameni.”, a scris medicul pneumolog într-o altă postare.

ADVERTISEMENT

Medicul l-a încurajat pe George Simion în ziua nunții cu Ilinca Munteanu. Flavia Groșan i-a apreciat pe oamenii care au mers la eveniment din propria inițiativă.

Nunta lui George Simion, ironizată de Dana Budeanu și criticată de Diana Șoșoacă

Dana Budeanu a ironizat unele aspecte de la nunta lui George Simion, pe care a numit-o “garnizoană”.

“Respect garnizoana pentru așa organizare la Siemon. Să vină aia de la Netflix să vadă cum se face.”,  ascris creatoarea de modă pe rețelele sociale.

Diana Șoșoacă a criticat dur nunta lui George Simion, acuzându-l pe politician că a “cerșit” alimentele pentru acest eveniment.

Inclusiv Gigi Becali i-a trimis liderului AUR două tone de brânză, însă fosta senatoare consideră “dezgustător și lamentabil” faptul că acesta nu s-a ocupat singur de achiziționarea alimentelor.

“Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune?”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul unui interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Sâmbăta trecută, George Simion a organizat o nuntă tradițională românească în comuna Măciuca, acolo unde mii de oameni au fost așteptați.

Liderul AUR a anunțat că au rămas foarte multe alimente de la eveniment, iar acestea vor fi donate celor nevoiași.

ADVERTISEMENT