News

Flavia Groșan, vedetă pe Facebook. Grupul de susținere al medicului a strâns peste 60.000 de fani în două zile

19.03.2021 | 19:47
Flavia Grosan vedeta pe Facebook Grupul de sustinere al medicului a strans peste 60000 de fani in doua zile
ADVERTISEMENT

Flavia Groșan a ajuns vedetă pe Facebook. Admiratorii medicului pneumolog care susține că a vindecat peste 1.000 de pacienți Covid-19 au creat mai multe grupuri de susținere pentru femeie. Peste 60.000 de oameni s-au alăturat unuia dintre ele în doar două zile.

Doctorița din Oradea a câștigat simpatia românilor după ce a explicat în presa locală că are propria schemă de tratament pentru oamenii infectați cu SARS – CoV- 2 și că aceasta a avut rezultate uimitoare. Pe de altă parte, femeia a susținut că protocoalele terapeutice din instituțiile sanitare duc la decesul pacienților.

ADVERTISEMENT

Aceste afirmații au atras atenția Colegiului Medicilor. Reprezentanții instituției au precizat că femeia trebuie să dea explicații pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

Flavia Groșan, vedetă pe Facebook. Grupul de susținere al medicului a strâns 60.000 de fani în două zile

Internauții sunt de partea medicului orădean. Pe platforma Facebook au apărut mai multe grupuri prin care doctorița este susținută. Cel mai important dintre ele a reușit să strângă mai bine de 64.000 de membri la doar două zile de la înființare.

ADVERTISEMENT

„Pentru că doamna doctor a vindecat, fără niciun eșec, mii de bolnavi de COVID, inevitabil, au apărut cei ce o atacă. Are o singură plângere la Colegiul Medicilor – Comisia de Etică, dar nu de la un pacient, ci de la o doctoriță”, se arată în descrierea acestuia.

„Ei bine, să nu permitem batjocorirea acestui om, medic excepțional, de către niște „suboameni”, fie ei medici, jurnaliști sau niște nimeni! Suntem alături de Flavia Groșan!,” au adăugat fondatorii „Alături de Flavia Groșan”.

ADVERTISEMENT

Nu este o inițiavită singulară. Mai bine de 15 grupuri similare au apărut pe rețeaua de socializare în ultimele două zile.

„Și iată că au început! Medicul Flavia Groșan este acum ținta urii colegilor de breaslă, după ce aceasta a dezvăluit că protocoalele nu sunt chiar în regulă și că doctorii nu trebuie să fie niște roboți. Este o dovadă în plus că solidaritatea de breaslă funcționează doar când le mor pacienții, nu și atunci când oamenii sunt salvați”, au scris administratorii unui alt grup.

ADVERTISEMENT

Doctorița din Oradea este susținută și de persoanele publice de la noi din țară. Celebra creatoare de modă Dana Budeanu a sărit în apărarea medicului: „oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești specialiști ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa”.

ADVERTISEMENT
Tags: