Life

Flavia Mihășan a dezvăluit numele celui de-al doilea băiețel: „Sunt bulversată”. Ce mare teamă are

Flavia Mihășan a dezvăluit numele celui de-al doilea băiețel, pe care l-a adus pe lume în urmă cu doar 9 zile. Vedeta trăiește cu o mare teamă.
24.05.2021 | 17:04
Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară, de curând. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu mai bine de o săptămână. Fosta asistentă de televiziune a vorbit împreună cu bărbatul ei, Marius, despre cum este viața cu doi copii.

Frumoasa blondină a mărturisit că nu îi este deloc ușor și că îi este teamă să nu greșească în creșterea celor doi băieți. Flavia mai are un băiețel pe nume Carol, în vârstă de aproape doi ani, și a spus că acesta este foarte gelos de când a venit pe lume noul bebeluș al familiei.

ADVERTISEMENT

Flavia a mărturisit că este destul de bulversată și că totul este un haos în casa ei. Ea și Marius încearcă să facă tot ce le stă în putință ca totul să fie bine, dar uneori se simt amândoi depășiți.

Flavia Mihășan, totul despre viața cu doi copii: „Până acum e haos”

Fosta colegă a lui Răzvan și Dani de la Antena 1 a dezvăluit în exclusivitate la Kanal D numele celui de-al doilea băiețel. După numeroase dezbateri, ea și iubitul ei au ajuns la numele… Tudor!

ADVERTISEMENT

„Până acum e haos. Felicitări tuturor părinților care fac față acestei situații.  Amândoi au aceleași nevoi în același timp. Amândoi au nevoie să li se schimbe scutecele în același timp. Nu știi, cel puțin, eu ca mamă…

El (n.r.: Marius) a preluat foarte mult în activitatea cu Carol. Mi-ar plăcea să pot să le fac eu pe toate. Îmi vine să plâng că nu le pot face pe toate”, a dezvăluit Flavia la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Marius a declarat că la început băiatul cel mare a fost încântat când a văzut că acasă a ajuns un alt copilaș, dar după câteva ore și-a schimbat părerea.

flavia mihășan
Flavia Mihășan a mărturisit la Teo Show că îi este greu cu doi copii mici. Foto: Kanal D

Fiul cel mare este gelos pe noul membru al familiei: „Mă simt copleșită”

Flavia a mărturisit că fiului cel mare îi este greu să înțeleagă de ce noul membru al familiei se bucură de atâta atenție și speră ca pe parcurs să se obișnuiască și să nu sufere.

ADVERTISEMENT

„Încearcă să înțeleagă ce se întâmplă și de ce există un bebe care captează toată atenția noastră.  Sunt bulversată interior.

Mă simt copleșită. Vreau ca toată lumea să iasă bine din situația asta, în special Carol. Imediat o să facă doi anișori”, a completat Flavia Mihășan în aceeași emisiune.

După ce s-au plâns că le este greu să aibă grijă de doi copii mici, cei doi părinți nu au exclus să mai încerce încă o dată să facă un copil căci își doresc foarte mult o fetiță.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: