Life

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza, e piele și os la un an de când a născut! – Foto

15.07.2020 | 16:54
Flavia Mihasan fosta asistenta de la Neatza e piele si os la un an de cand a nascut  Foto
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan a devenit mamă în iunie 2019, iar la doar un an de când a adus pe lume primul ei copil afișează o siluetă nouă.

Vedeta a slăbit considerabil, ba chiar pare mai slabă decât înainte să devină mamă.

Fosta asistentă de la Neatza și-a pierdut formele de altădată și continuă să facă sport, deși are brațele și picioarele mult prea subțiri.

ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan, mult prea slabă

Cândva, fosta asistentă de la Neatza era vânată de mulți bărbați, printre care și persoane publice din România. Ea a avut o relație de iubire și cu afaceristul Codin Maticiuc, cunoscut pentru cuceririle sale din showbiz. Cei doi s-au despărțit după vacanța petrecută la Miami, pentru că blonda își dorea copii, iar craiul de Dorobanți mai voia să se distreze.

Până la urmă, ambii au devenit părinți, însă cu parteneri diferiți. Flavia a născut în 2019 un băiețel, iar în aprilie 2019, Codin Maticiuc a devenit și el tată de fetiță.

ADVERTISEMENT

După ce a născut, Flavia a slăbit foarte repede, ba chiar a ajuns piele și os. Ea continuă să slăbească, deși deja este mult prea tonifiată și și-a pierdut formele provocatoare pe care le afișa la tv, în emisiunea în care era asistentă.

Trebuia să se căsătorească anul acesta

Flavia Mihășan ar fi trebuit să facă nunta anul acesta, însă au oprit toată organizarea din cauza pandemiei coronavirus. Vedeta se concentrează acum pe creșterea copilului și vieții de familie. Ea este foarte fericită cu noua viață și nu știe dacă se mai întoarce în televiziune, după cum a declarat de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Neatza este dansatoare profesionistă, iar iubitul ei, Marius Moldovan, are aceeași meserie. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. În vârstă de 28 de ani, logodnicul Flaviei este din Bistrița, a studiat la Cluj liceul și a terminat Universitătea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. El este angajat la Teatrul Evreiesc de Stat, dar colaborează și cu diferite agenții de modă. De asemenea, el deține și o sală de box din oraşul natal.