Life

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza, în ipostaze tandre de mămică. Le-a topit inima tuturor

14.10.2020 | 10:54
Flavia Mihasan fosta asistenta de la Neatza in ipostaze tandre de mamica Lea topit inima tuturor
ADVERTISEMENT

Flavia, fosta asistentă TV din show-ul Neatza, le-a arătat tuturor ce înseamnă în prezent viața de mămică. Blondina le-a topit inima tuturor când s-a fotografiat alături de băiețelul ei.

Carol, cum a fost botezat copilul Flaviei Mihășan, are în momentul actual vârsta de aproape un an și jumătate. Micuțul a venit pe lume în luna iunie din 2019 și a reușit să îi schimbe radical viața fostei vedete de televiziune.

ADVERTISEMENT

Tânăra a renunțat definitiv la aparițiile pe sticlă, din emisiunea matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, de pe Antena 1. De atunci, însă, aceasta și-a ținut fanii în permanență la curent cu activitățile ei, prin intermediul postărilor din mediul online.

Flavia Mihășan, în ipostaze tandre de mămică. Fosta asistentă tv s-a distrat cu băiețelul ei

Flavia Mihășaneste în prezent o mămică foarte dedicată și se ocupă foarte atent de creșterea băiatului ei, Carol. Acesta s-a născut în luna iunie din 2019, iar de curând a primit un pătuț nou, din partea părinților lui extra-grijulii.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut că fosta asistentă TV de la Antena 1 are o relație cu tatăl băiețelului ei de multă vreme, dar povestea lor de dragoste a fost ținută una secretă până când micuțul a venit pe lume.

Pozele cu Flavia în ipostaze foarte tandre de mămică au fost postate chiar de aceasta pe contul ei oficial de Instagram. Alături de imaginile care le-au topit inima internauților români a mai existat și o scurtă mărturisire amuzantă din partea blondinei, despre fazele de creștere ale copilului ei.

ADVERTISEMENT
Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza, în ipostaze tandre de mămică. Le-a topit inima tuturor
Flavia, fosta asistentă de la Neatza, s-a pozat în ipostaze adorabile cu fiul ei, Carol

“N-aveam cum să nu postez pozele astea. Asta era partea în care nu voia să-și țină pantalonii pe el. Tocmai depășise faza de a nu vrea să-și țină vreo haină pe el. Îl adorăm.”, a transmis Flavia, în dreptul pozelor de pe Instagram.

În urmă cu ceva timp a primit diverse critici din partea urmăritorilor ei, pe motiv că este doar piele și os, dar și că a ajuns să fie mult prea slabă. Flavia nu s-a descurajat și a continuat să își posteze activitățile de zi cu zi, fără a ține cont de răutăți.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme de la naștere, Flavia și-a făcut și un vlog, iar în diversele episoade publicate pe YouTube le-a vorbit în special altor femei despre ce probleme a întâmpinat odată cu sarcina, fie în anumite ipostaze de mamă.

ADVERTISEMENT