Life

Flavia Mihășan, în culmea bucuriei. Fosta asistentă TV și-a botezat cel de-al doilea băiat

Flavia Mihășan a trăit recent câteva momente emoționante alături de fiul cel mic, Tudor, și de prietenii apropiați.
14.09.2021 | 17:00
Flavia Mihasan in culmea bucuriei Fosta asistenta TV sia botezat cel deal doilea baiat
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Neatza este în culmea bucuriei de când a aflat că va fi mamă pentru a doua oară, iar acum este mai fericită ca oricând, de când fiul ei este creștinat.

Blondina a dat naștere celui de-al doilea copil în luna mai a acestui an, ea mai având un băiat alături de partenerul ei de viață, Marius Moldovan.

ADVERTISEMENT

Acum Flavia Mihășan și-a strâns laolaltă familia și amicii pentru a le fi aproape la un eveniment marcant din viața celui mic, botezul său.

Flavia Mihășan, botez copil. Ce a dezvăluit despre Tudor

Emoționată peste măsură, faimoasa coregrafă le-a dezvăluit celor care o urmăresc în mediul online cum a arătat ziua în care Tudor a intrat în Biserică ținut în brațe de nași.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a înduioșat internauții cu imaginile în care apare fiul ei cel mic, dar și cel mare, Carol. Nici mesajul nu a fost trecut cu vederea de fani.

Flavia Mihășan a lăsat un text amplu pe Instagram, unde a vorbit despre sentimentul de a fi mama a doi băieți frumoși, cuminți și care-i aduc numai bucurie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Flavia Mihășan, emoționantă la botezul lui Tudor, băiatul cel mic

Cu această ocazie dansatoarea a dezvăluit și cum îl alintă pe cel mic, precizând că este o binecuvântare să fie mama a doi copii minunați. Fosta asistentă TV are numai cuvinte de laudă pentru Carol și Tudor.

„Iubitul nostru bun, când ai venit pe lume ai adus în viețile noastre multă iubire, veselie și deși primele luni în formula de patru n-au fost cele mai ușoare, tu ne-ai învățat să avem răbdare.

ADVERTISEMENT

Ești tot numai un zâmbet, o lumină de copil, iar momentul în care ai primit taina botezului a fost atât de emoționant!

E o binecuvântare să fim părinții tăi, să te vedem crescând lângă frățiorul tău și abia aștept momentul în care să vă văd jucându-vă și fiind cei mai buni prieteni.

Te iubim enorm bubulinule și să fii mereu ocrotit și înconjurat de oameni buni și sinceri. Mulțumim prietenilor care au fost alături de noi într-o zi așa de specială”, a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

ADVERTISEMENT