Life

Flavia Mihășan, însărcinată pentru a doua oară: ”Ăsta a fost planul”

27.11.2020 | 11:40
Flavia Mihasan insarcinata pentru a doua oara Asta a fost planul
Flavia Mihășan, însărcinată pentru a doua oară: ”Ăsta a fost planul”. sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a plănuit să devină din nou mamă, dorind un frățior sau o surioară pentru fiul ei, Carol (1 an).

Frumoasa blondină a intrat deja în trimestrul doi de sarcină, având în prezent 15 săptămâni. Vedeta se simte foarte bine, în ciuda faptului că la început s-a confruntat cu câteva mici neplăceri specifice femeilor gravide, printre acestea numărându-se grețurile și insomnia.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe cel de-al doilea copil, Flavia Mihășan ținând secret sexul bebelușul. Cert este că, blondina se simte foarte bine și chiar are momente în care „uită” că este însărcinată și aleargă după băiețelul ei.

Flavia Mihășan, din nou mamă. Vedeta este însărcinată în trimestrul doi

Fosta vecină a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a mărturisit că a plănuit să fie o diferență mică între copii, precizând totodată că atât ea, cât și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au frați. Așadar, între micuțul Carol și cel de-al doilea copil va fi o diferență de aproximativ 2 ani.

ADVERTISEMENT

„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit blondina într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan nu se poate plânge de o sarcină complicată, în ciuda faptului că spre deosebire de prima a avut câteva stări de greață. Cu toate acestea vedeta se simte minunat, burtica crescând pe zi ce trece tot mai mult. Cu această ocazie chiar a postat pe Instagram o imagine în care-și arată pântecele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că  abia aștept să cunosc bebelușul  ăsta minunat,  îl  așteptăm cu mare, mare drag!”, a mai spus Flavia Mihășan, potrivit sursei anterioare.

ADVERTISEMENT