Life

Flavia Mihășan, primele imagini cu băiețelul ei. Copilul fostei asistente TV a împlinit un an

16.06.2020 | 15:03
Flavia Mihasan primele imagini cu baietelul ei Copilul fostei asistente TV a implinit un an
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan s-a retras din lumina reflectoarelor când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu an, zilele trecute sărbătorind prima aniversare a băiețelului ei, Carol.

Ziua de naștere a copilului dansatoarei și a lui Marius Moldovan a fost ocazia perfectă ca Flavia Mihășan să le arate fanilor chipul micuțului ei. Băiețelul a fost sărbătorit cu mare fast de celebrii săi părinți care i-au pregătit o petrecere pe cinste.

ADVERTISEMENT

„Ai împlinit un an, copilul nostru drag şi bun. Primul an în care m-am minunat de tine în fiecare moment, de zâmbetul tău atât de sincer, de gingăşia ta ♥️♥️”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, unde a postat mai multe imagini cu fiul său.

Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, a împlinit un an

„Aş putea să scriu atât de multe, scriu şi şterg, pentru că nu găsesc cuvintele suficiente pentru a descrie cât de mult de iubesc. ?

ADVERTISEMENT

La mulţi ani, copilul nostru!!?♥️? Mami şi tati te iubesc enorm şi pentru totdeauna!”, a completat Flavia Mihășan mesajul din mediul online.

Prima zi de naștere a micuțului Carol a avut loc într-un cadru festiv, încăperea având multe baloane albe și albastre. Tortul a fost pe măsură, celebra dansatoare dând comandă pentru unul cu etaj, îmbrăcat în marțipan albastru și ornat cu baloane cu aer cald și ursuleți.

ADVERTISEMENT

Ce face Flavia Mihășan de când nu mai apare pe micile ecrane

Frumoasa asistentă TV s-a dedicat în ultimul an creșterii fiului ei Carol, dar de curând i s-a făcut dor de televiziune și a participat ca și candidată la „Cea mai sexy mămică” în emisiunea de la Antena 1 de unde și-a dat demisia când a aflat că va deveni mamă.

Flavia Mihășan este activă pe rețelele de socializare și își ține mereu fanii la curent cu activitățile sale. Mai mult decât atât, dansatoarea a început recent un nou proiect și s-a apucat de vlog unde povestește cum este viața alături de copil, cum a decurs sarcina sau cum se simte de când este mamă.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent vlog postat de vedetă pe canalul ei de Youtube le arată fanilor ce obiecte are în geantă, multe dintre ele fiind și pentru copilul ei, Carol. Internauții sunt încântați să o vadă pe frumoasa blondină, mai ales în această postură, cea de mamă.

View this post on Instagram

Ador poza asta!??? c : @moldovanmariuss

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

 

ADVERTISEMENT