Life

Flavia Mihășan și Marius Moldovan își găsesc cu greu timp pentru ei de când au devenit părinți. “E frumos, dar epuizant”

Fosta prezentatoare meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a devenit mămică. Recunoaște că uneori este însă destul de obositor.
16.10.2021 | 16:56
Flavia Mihasan si Marius Moldovan isi gasesc cu greu timp pentru ei de cand au devenit parinti E frumos dar epuizant
Flavia Mihășan și Marius Moldovan își găsesc cu greu timp pentru ei de când au devenit părinți. "E frumos, dar epuizant"
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan. Cei doi au împreună doi băieți, Carol și Tudor.

Fosta prezentatoare recunoaște că de când a devenit mămică viața i s-a schimbat radical.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan își găsesc cu greu timp doar pentru ei, dar nu regretă nimic.

ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan și Marius Moldovan își găsesc cu greu timp pentru ei de când au devenit părinți

Flavia Mihășan recunoaște că viața i s-a schimbat total de când a devenit mămică. Aceasta spune că Marius Moldovan o ajută extrem de mult cu cei doi băieți și că formează o adevărată echipă. De când s-a născut și cel de-al doilea băiețel vedeta și-a dat seama că nu mai are aproape deloc timp liber.

“Sunt perioade când e foarte frumos și epuizant, în același timp. Copiii sunt minunați, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunțare la tine, la ce erai tu înainte și ce credeai tu că e mișto și important.

ADVERTISEMENT

Sunt perioade când, da, îmi este dor de perioada dinainte, dar n-aș schimba niciodată nimic”, a spus Flavia Mihășan pentru OK Magazine.

Vedeta contează mereu pe sprijinul partenerului său, Marius Moldovan. Acesta o ajută cu tot ce poate. Pentru a avea grijă de cei doi băieți Flavia Mihășan a renunțat la multe lucruri care înainte i se păreau normale. Acum, totul depinde de programul celor mici.

ADVERTISEMENT

“Când ieșim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieșire. Eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall și să stau șase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem și noi programul lor, a mai spus fosta prezentatoare.

Timpul pe care Flavia Mihășan și tatăl copiilor ei îl pot petrece singuri este din ce în ce mai puțin. Așa că încearcă să profite atunci când au ocazia.

ADVERTISEMENT

“Recunoaștem că nu mai știm cum e. Încercăm să avem momentele noastre printre picături sau când dorm ei, dar e suficient. Cred că e important să ne asumăm amândoi situația.

Dacă vreunul dintre noi și-ar fi dorit asta și celălalt nu, cred că nu ar fi durat.”, a recunoscut cu toată sinceritatea fosta prezentatoare.

ADVERTISEMENT