Fotbal intern

Flavius Stoican, circ în Liga 2 la U Cluj – Petrolul! A vrut să scoată echipa de pe teren și a mers peste arbitru la vestiar. “Măcar răspunde-mi, măi, băiatule!”. VIDEO

Autori: Adrian Baciu, Iuliana Spirache | 20.09.2019 | 23:15
Flavius Stoican, circ în Liga 2 la U Cluj - Petrolul! A vrut să scoată echipa de pe teren și a mers peste arbitru la vestiar.
LIVE BLOG Liga 2 etapa a 19-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Reacția lui Stoican, după ce fanii Petrolului i-au cerut demisia: ”Merg cu echipa până la capăt”

Scandal uriaș în derby-ul etapei din Liga 2 jucat la Cluj, între Universitatea și Petrolul Ploiești. O fază petrecută în minutul 71, în care gazdele au primit penalty, l-a aprins pe antrenorul oaspeților, Flavius Stoican, cel care a făcut circ pe margine.

UPDATE, ora 23.15. Flavius Stoican a mers să îi ceară explicații arbitrului Lucian Rusandu la finalul partidei, dar a fost lăsat să vorbească singur. “Te rog eu frumos, spune-mi și mie de ce m-ai eliminat? Discutăm uman, omenește. Măcar răspunde-mi, măi, băiatule! Pleci, așa! Răspunde și mie, te rog!”, i-a spus Stoican lui Rusandu, conforn Telekomsport.ro. VEZI AICI VIDEO!

“După ce m-a eliminat am cerut explicaţii, de ce m-a eliminat, ca să ştiu, să nu mai greşesc, adică n-avem comunicare. Dar vă spun eu de ce nu mi-a spus: că nu ştiau nici ei. Credeţi-mă că nu ştiau de ce m-au eliminat. Suporterii noştri au bătut atâta drum, n-au fost pe stadion şi nu înţeleg de ce, să ştim şi lucrul acesta, pentru că noi trăim prin oamenii ăştia care vin. Mă mândresc că venim pe stadioane şi văd galerie cu fulare, se cântă imnul României, frumos! Şi mai vin meciuri din astea care fluierăm faulturi, nu fluierăm, dăm oameni afară, dăm, intră. Adică, aici e o problemă mare”, a declarat Flavius Stoican.


Flavis Stoican, circ în Liga 2 la U Cluj – Petrolul! A vrut să scoată echipa de pe teren după ce a fost eliminat şi clujenii au primit penalty

Cu mai puțin de 20 de minute înainte de final, Laurentiu Marinescu l-a faultat pe unul dintre jucătorii lui U Cluj, iar arbitru Lucian Rusandu a indicat punctul cu var. Nemulțumit de decizia centralului, Stoican a protestat vehement. Antrenorul ”lupilor” a început să înjure pe margine, fiind imediat eliminat.

  • VEZI VIDEO AICI CU INCIDENTUL

Ulterior, Stoican le-a făcut semn jucătorilor să iasă de pe teren. Lucrurile s-au calmat apoi, iar antrenorul Petrolului a părăsit incinta băncii tehnice. Timp de șase minute a fost întreruptă partida de pe Cluj Arena.

Flavius Stoican, într-o situație dificilă la Petrolul

În urma eșecului de vineri cu U Cluj, scor 0-4, Petrolul rămâne pe locul 8 în Liga 2, cu 11 puncte. În aceste condiții, Stoican și jucătorii vor avea mari probleme cu proprii fani. După meciul trecut, 1-1 acasă cu Lanterna Snagov, fanii au luat foc și au fost la un pas de un conflict fizic cu Stoican.

Din informațiile FANATIK, imediat după meciul din etapa trecută, în vestiarul Petrolului au avut loc scene reprobabile. Suporterii au intrat în vestiar peste jucători și staff-ul tehnic pentru a le cere socoteală pentru punctele pierdute în fața ultimei clasate. Moment în care antrenorul Flavius Stoican le-a răspuns pe un ton vocal să iasă din vestiar. În acel moment, spiritele s-au încins și fanii au sărit să îl bată pe antrenorul Petrolului. Intervenția rapidă a jucătorilor a făcut ca Flavius Stoican să scape doar cu înjurăturile fanilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!