Life

Flavius Nedelea a anunțat despărțirea de Anamaria Prodan: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Separarea a fost confirmată de afacerist. Ce a avut de spus despre impresară?
17.05.2023 | 15:11
Flavius Nedelea a anuntat despartirea de Anamaria Prodan Calatoria noastra in doi a luat sfarsit
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

S-a rupt lanțul de iubire din Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. În urmă cu o lună, impresara „trăia un vis frumos”, dar acum relația a ajuns la final. Afaceristul a confirmat separarea și a făcut primele declarații.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit

Anamaria Prodan este din nou o femeie singură. În urmă cu nici o lună, impresara confirma cu bucurie relația dintre ea și Flavius Nedelea. La momentul respectiv, vedeta afirma că este în culmea fericirii și trăiește un vis.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine. Am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr. Așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare.

Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele.

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, declara Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro. 

Flavius Nedelea: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit”

Acum însă, se relația lor a ajuns la final. Cel care a confirmat despărțirea a fost chiar afaceristul. Flavius Nedelea a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram prin care a mărturisit că el și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

A avut numai cuvinte de laudă la adresa impresarei și i-a mulțumit pentru tot ceea ce i-a oferit. „Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers.

Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers!

ADVERTISEMENT

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, este mesajul transmis de Flavius Nedelea. În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan o încuraja pe Ilinca Vandici să fie puternică după despărțirea de soțul său. 

ADVERTISEMENT