Sport

Flavius Stoican, moment amuzant la conferința de presă: „Virează la dreapta!” Ce a spus despre Dinamo – FCSB. Video

Flavius Stoican a oferit faza zilei, chiar în timpul conferinței de presă premergătoare derby-ului cu FCSB. Tehnicianul a izbucnit în râs, alături de toți cei prezenți.
29.01.2022 | 13:39
Flavius Stoican moment amuzant la conferinta de presa Vireaza la dreapta Ce a spus despre Dinamo  FCSB Video
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost protagonistul unui moment extrem de amuzant înaintea derby-ului cu FCSB. Totul, din „vina” telefonului mobil, care l-a întrerupt chiar în timpul conferinței de presă.

Flavius Stoican a stârnit hohote de râs la conferința de presă. Ce s-a întâmplat

Concret, nici nu a apucat bine tehnicianul să-și înceapă discursul, că „vocea” GPS-ului i-a transmis: „Virează la dreapta, apoi virează la dreapta!”. „Mă scuzați”, a reacționat Stoican (n.r. minutul 06:07), amuzându-se copios de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Vreau să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul așteptat de fani. Nu va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. Preocuparea e ca după 24 de zile să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, care au jucători buni și tehnici. 

Vom vedea dacă o echipă formată în 24 de zile, cu jucători veniți acum 2 zile sau 5 zile, se va putea ridica la nivelul celor de la FCSB. Eu cred că va putea. Mă gândesc cât vor putea ține ritmul Ivanov și Rodriguez, mă gândesc când și cât vor juca. Astea sunt preocupările mele”, a declarat Flavius Stoican despre meci, de îndată ce problema s-a rezolvat.

ADVERTISEMENT

Lipsa de omogenitate, marele inamic al dinamoviștilor: „Jucătorii nici nu știu cum să se strige”

Având în vedere numărul mare de jucători transferați în această iarnă, antrenorul are mari probleme la capitolul omogenitate, dar se așteaptă, chiar și în aceste condiții, ca elevii săi să obțină un rezultat pozitiv, cu atât mai mult cu cât vor evolua în fața propriilor suporteri. Derby-ul este programat la ora 20:00, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Vreau să ne găsim identitatea de joc. Încă o căutăm. Trebuie să știm dacă facem pressing, dacă suntem o echipă reactivă, dacă jucăm direct pe poartă. Ne trebuie timp, dar nu avem.

ADVERTISEMENT

E o situație delicată. Jucătorii nici nu știu cum să se strige. Să fiți convinși că celor de la FCSB nu le va fi ușor, chiar dacă oamenii din fotbal îi dau favoriți. Și cum? Și cu glume.

Față de meciul trecut, mai sunt în echipă doar Torje și Răuță. Iar acel meci a fost pierdut cu un om în minus. Până la eliminare a fost un joc echilibrat. Duminică va fi un alt meci.

ADVERTISEMENT

Să nu creadă că mâine vin să joace pe gleznuțe. Va fi un meci bărbătesc, Mă gândesc că putem bate FCSB, chiar dacă e favorită”, a mai spus acesta.

De ce a ales să dispute amicalul cu Popești Leordeni: „Vreau să dau o șansă tinerilor din Academie”

Cu trei zile în urmă, Dinamo a pierdut, scor 1-2, amicalul cu Popești Leordeni, echipă aflată în eșalonul al treilea, deși i-a avut pe teren, printre alții, pe Ahmed Bani, Ricardo Grigore, Alin Buleică sau Thomas Chesneau. Criticat de rivali, Flavius Stoican și-a motivat decizia de a disputa acel meci și a dat asigurări că terenul se va prezenta în condiții bune la ora derby-ului.

De acum înainte, în fiecare săptămână în care nu se joacă etapă intermediară, vom juca un meci amical. Vreau să dau o șansă tinerilor din Academie. De aceea am jucat amicalul cu Popești Leordeni.

Nu Dinamo București a fost învinsă de Popești Leordeni! Dinamo București va juca duminică. Gazonul se va prezenta în condiții bune. Nu putem să spunem că este praf. Nu! Am jucat pe terenuri mai rele. Mâine, dacă suntem puși să jucăm fotbal în lift, noaptea la 2, vom juca”, a explicat tehnicianul, în cadrul conferinței de presă.

ADVERTISEMENT