Fotbal intern

Flavius Stoican a dat afară 6 jucători de la Poli Iași! Moldovenii ai renunțat la un fost fotbalist la FCSB

09.01.2019 | 15:57
Flavius Stoican a dat afara 6 jucatori de la Poli Iasi Moldovenii ai renuntat la un fost fotbalist la FCSB

Antrenorul echipei Poli Iași, Flavius Stoican, a hotărât să se despartă în această iarnă de șase jucători care nu au reușit să confirme în prima parte a sezonului din Liga 1 Betano. Această decizie vine în momentul în care la clubul din Copou este un scandal uriaș între oamenii din conducere.

Președintele executiv al ieșenilor, Adrian Ambrosie, a anunțat că mai multe posturi din structura de conducere au fost restructurate. Printre acestea se află și cel de director general deținut de Horia Sabo, omul care și finanțează gruparea din Copou.

Flavius Stoican s-a despărțit de 6 jucători la Poli Iași

După o primă parte a sezonului cu multe fluctuații, antrenorul Flavius Stoican a luat decizia de a se despărți de șase jucători din lotul lui Poli Iași. Astfel, Alberto Cobrea, Mendes Aguinaldo și Daudet Ndongala au fost puși pe lista de transferuri. Ieșenii au ajuns la un acord cu Iulian Roșu și Paul Pîrvulescu pentru încetarea contractului pe cale amiabilă, iar contractul de împrumut al lui Lawson Bekui nu a mai fost prelungit.

Alberto Cobrea reține un balon pentru care se mai luptau Dennis Man și Ionuț Panțîru în meciul FCSB - Poli Iași
Alberto Cobrea reține un balon pentru care se mai luptau Dennis Man și Ionuț Panțîru în meciul FCSB – Poli Iași

Jucătorii echipei Poli Iași s-au reunit marți, iar miercuri și joi vor efectua vizita medicală. Începând cu data de 11 ianuarie, elevii lui Flavius Stoican vor merge într-un stagiu de pregătire în Antalya, dar programul acestora nu a fost încă definitivat.

În această iarnă, la Poli Iași a izbucnit un scandal între finanțatorul Horia Sabo și președintele executiv Adrian Ambrosie. Primul și-a dat acordul pentru cedarea atacantului Andrei Cristea, dar cel de-al doilea nu a fost de acord cu suma de transfer și a anunțat că finanțatorul nu are drept de semnătură. Conflictul dintre cei doi a continuat și după ce Poli Iași a primit oferte de transfer pentru alți doi fotbaliști importanți din lot,  Dylan Flores şi Moussa Sanoh.