Sport

Flavius Stoican explică de ce evoluțiile lui Gabi Torje nu se ridică la nivelul așteptărilor: „Este îngrijorător!”

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre motivul pentru care evoluțiile atacantului Gabi Torje (32 de ani) nu se ridică la nivelul așteptărilor.
05.02.2022 | 15:28
Flavius Stoican explica de ce evolutiile lui Gabi Torje nu se ridica la nivelul asteptarilor Este ingrijorator
ADVERTISEMENT

Gabi Torje a revenit la Dinamo, liber de contract, în toamna anului trecut.

Flavius Stoican a dezvăluit motivul pentru care evoluțiile lui Gabi Torje nu se ridică la nivelul așteptărilor

Tehnicianul „câinilor” susține că Gabi Torje are o problemă „îngrijorătoare” în familie, care îi afectează evoluțiile din teren.

„Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.

ADVERTISEMENT

Are și o problemă la picior, dar lucrul cel mai important și îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a declarat Flavius Stoican, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

În prezent, Dinamo se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 12 puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă de campionat, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe FC Botoșani. Meciul este programat luni, la ora 19:55.

Gabi Torje, probleme în afaceri

Atacantul lui Dinamo se confruntă cu probleme și în afaceri. FANATIK a scris despre faptul că firma lui Gabi Torje a intrat în insolvență, din cauza datoriilor acumulate în pandemie.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul „câinilor” deținea un restaurant într-un mall din Deva, însă, din cauza pandemiei, acesta a înregistrat pierderi semnificative în 2020. Ulterior, firma a fost băgată în insolvență, deoarece nu au fost plătite datoriile către centrul comercial în care era amplasat restaurantul.

„Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabi Torje, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro este cota lui Gabi Torje, conform transfermarkt.com
  • 4 goluri și 2 pase decisive a dat Gabi Torje în 15 partide bifate pentru Dinamo
ADVERTISEMENT