Sport

Vești proaste pentru Flavius Stoican. Care este situația celor 3 jucători accidentați în Rapid – Dinamo 1-1. Exclusiv

Flavius Stoican are nu mai puțin de șapte jucători cu probleme medicale înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1. Trei dintre ei s-au accidentat în meciul cu Rapid.
27.02.2022 | 15:39
Vesti proaste pentru Flavius Stoican Care este situatia celor 3 jucatori accidentati in Rapid  Dinamo 11 Exclusiv
FANATIK a aflat ultimele detalii despre accidentările lui Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Alexandru Răuță. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a plătit un preț important pentru egalul smuls cu Rapid în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar „câinii” au ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere.

După ce i-a pierdut pe Ricardo Grigore și Antoni Ivanov, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Flavius Stoican mai are probleme cu alți trei jucători extrem de importanți.

ADVERTISEMENT

Buletin medical de la Dinamo! Care e starea medicală a ultimilor accidentați: Matei, Răuță și Ivanovski

FANATIK a aflat că atacantul Mirko Ivanovski va fi indisponibil pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va lipsi de la antrenamente în următoarele zece zile, după ce a suferit o întindere. Vestea bună este că nu este vorba despre o ruptură și accidentarea nu este una gravă.

Din informațiile FANATIK, cel mai bun jucător al lui Dinamo în derby-ul cu Rapid, Cosmin Matei, are și el probleme la inghinali, o accidentare care necesită o atenție deosebită, fiind incert pentru meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

De altfel, portarul Mihai Eșanu a fost chinuit de o accidentare la inghinali sezonul trecut și a lipsit aproximativ două luni de zile de pe gazon.

Căpitanul alb-roșiilor, Alexandru Răuță, a fost și el schimbat de Flavius Stoican, după ce a acuzat o accidentare. Mijlocașul central a efectuat un control medical și are o întindere, fiind de asemenea incert pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican mai are patru jucători accidentați

Ricardo Grigore a suferit o entorsă la gleznă în amicalul cu Viitorul Cluj, în timp ce Antoni Ivanov are și o inflamație la ligamentul interior al genunchiului și e scos din calcul cel puțin pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Andreas Mihaiu nu este nici el refăcut după accidentare, în timp ce atacantul Desire Azankpo se află în continuare în Franța la tratament, după problemele la spate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo este și el îngrijorat de faptul că pierde jucători la fiecare meci, iar fotbaliștii aduși nu au avut încă timp să se integreze: „Noi trebuie să ne refacem, pentru că în mai puțin de 72 de ore ne așteaptă o nouă partidă grea, cu Sepsi. Ei vin după o înfrângere acasă.

Avem un lot destul de bun, în care și banca de rezerve își spune cuvântul. Să știți că nu este ușor ca la fiecare săptămână să apară câte un jucător nou și noi să-l integrăm”, a concluzionat Flavius Stoican la conferința de presă.

Dinamo are la dispoziție doar trei zile ca să se regrupeze și să strângă rândurile. Pe 1 martie, în „Groapă” vine Sepsi Sfântu Gheorghe, iar partida se va disputa de la ora 17:30.

  • 7 jucători de la Dinamo se confruntă cu probleme medicale
ADVERTISEMENT