Sport

Flavius Stoican amenință contracandidatele la retrogradare înainte de Rapid – Dinamo: „Cum alții încearcă să ne bage sub linie, așa încercăm și noi”

Flavius Stoican (45 de ani) a avut un discurs motivațional înainte de Rapid - Dinamo. Antrenorul „câinilor” vrea să câștige derby-ul și să scape echipa de locurile de baraj.
25.02.2022 | 11:56
Flavius Stoican ameninta contracandidatele la retrogradare inainte de Rapid  Dinamo Cum altii incearca sa ne bage sub linie asa incercam si noi
ADVERTISEMENT

Rapid – Dinamo este meciul etapei a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1. Partida are loc sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, iar Flavius Stoican are încredere că fotbaliștii săi pot obține toate punctele.

Flavius Stoican, declarații înainte de Rapid – Dinamo: „Va fi un meci de luptă, în care trebuie să ne punem mintea la contribuție”

„Câinii roșii” vin după două meciuri la rând fără înfrângere, 0-0 cu UTA Arad și 4-0 cu Gaz Metan Mediaș. Înaintea derby-ului de pe Național Arena, Dinamo e pe locul 14, cu 16 puncte, 12 mai puține decât CS Mioveni, prima echipă care, în acest moment, se salvează direct de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă un derby, un meci de tradiție, în care vreau să ne batem pentru fiecare minge ca să obținem un rezultat bun. Este un meci foarte important și vrem să obținem un rezultat pozitiv, care să confirme jocul și drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad.

Va fi un meci de luptă, în care trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți, să dăm dovadă de sacrificiu, pentru că sunt convins că în spate vom avea o galerie senzațională și care ne va duce spre un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

În subconștientul nostru e liniște după ce s-a întâmplat cu Gaz Metan, dar nu e de ajuns. Încercăm să fim realiști și să vedem ce se poate, dacă se paote și mai mult. Vom trage linie la finalul acestui campionat și vom încerca în play-out să obținem cât mai mult. Și asta mi-aș dori să fie în mintea fiecăruia dintre noi.

Suntem în urmărirea celor din fața noastră. Cum și alții încearcă să ne bage, din declarații sub linie, așa încercăm și noi.

ADVERTISEMENT

Până nu se termină campionatul nu putem spune ce se va întâmpla. Noi suntem atenți la fiecare meci în parte. Noi trebuie să fim pregătiți, să nu fim superficiali și să tratăm jocurile serios. Suntem atenți, nu suntem încă salvați și nici la baraj. În fotbal se poate întâmpla orice.

Șansele noastre sunt mari să scăpăm direct de retrogradare. Vom vedea cum ne vom prezenta la meciurile următoare. Indiferent că întâlnim echipe mai bine clasate, e important să nu intrăm pe teren dinainte învinși. Nu pot estima ca și procent, dar acolo ne gândim, să ne salvăm direct.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut nuntă după victoria cu Gaz Metan. A fost o partidă dificilă, chiar dacă s-a știut poate dinainte câștigătorul, pentru că noi plecam cu prima șansă, dar a fost un meci foarte greu, pentru că starea de spirit și încrederea jucătorilor trebuia să fie și pe teren.

Am văzut o echipă concentrată. Putea fi o automulțumire, dar nu s-a întâmplat acest lucru și de aceea m-am bucurat mai mult pentru victorie”, a declarat Flavius Stoican, înainte de Rapid – Dinamo.

Dinamo, amical cu Viitorul Cluj

Înaintea derby-ului cu Rapid, dinamoviștii s-au pregătit într-un meci amical disputat în compania Viitorului Cluj, echipa lui Răzvan Zăvăleanu. „Câinii” n-au făcut decât 1-1 și l-au pierdut pentru perioada imediat următoare pe Ricardo Grigore.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul central s-a accidentat în minutul 44 și va lipsi de pe gazon din cauza unei entorse.

ADVERTISEMENT