Sport

Flavius Stoican, impresionat de un jucător aflat în probe după Farul – Dinamo 2-2: “Va demonstra pe teren ce știe”

Flavius Stoican a fost extrem de mulțumit de evoluția din amicalul cu Farul a fundașului dreapta aflat în probe, Alin Buleică, iar antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre transferul lui Deian Sorescu.
15.01.2022 | 21:54
Flavius Stoican impresionat de un jucator aflat in probe dupa Farul  Dinamo 22 Va demonstra pe teren ce stie
ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului, iar Deian Sorescu a fost din nou la înălțime, fiind cel mai bun jucător al echipei lui Flavius Stoican.

Flavius Stoican a fost extrem de mulțumit de evoluția lui Alin Buleică, cel care a pasat decisiv la golul marcat de Mirko Ivanovski și a declarat că fundașul dreapta aflat în probe va semna cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican anunță un nou transfer la Dinamo: „Cred că într-un timp foarte scurt se va impune”

Alin Buleică a făcut un prim meci excelent în tricoul lui Dinamo și l-a convins pe Flavius Stoican să îl transfere definitiv pe fostul fundaș dreapta al celor de la Pandurii.

 „Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins că va demonstra pe teren ce știe ca fotbalist. Mulți oameni îl critică, dar este important ca el să fie atent doar la fotbal și să demonstreze pe teren. Colegii l-au primit așa cum trebuie, cred că într-un timp foarte scurt se va impune”, a spus antrenorul lui Dinamo la Pro X.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” este îngrijorat de situația din clasament și speră că fotbaliștii lui Dinamo au ambiția să demonstreze că poziția este una mincinoasă: „Situația este dificilă prin prisma clasamentului, dar jucătorii mei vor să demonstreze că nu acolo este locul nostru”.

Doi jucători ai lui Dinamo au ieșit accidentați în prima repriză cu Farul

Andreas Mihaiu și Cătălin Carp au fost schimbați după doar 20 de minte, ambii din cauza unor probleme musculare, iar Flavius Stoican este destul de îngrijorat: „Sunt puțin trist că doi jucători s-au accidentat azi, Carp și Mihaiu. Sper să nu fie ceva grav. Nu ne permitem accidentări acum, dar asta este situația, sperăm să nu fie ceva grav.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor trebuie să devenim o echipă, azi au fost momente în care băieții s-au ajutat în teren. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după acest amical, trebuie să tratăm serios toate meciurile”.

Flavius Stoican a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul amical cu Farul și la final a tras concluziile: „Starea de spirit a noastră a fost foarte bună. Putem deveni o echipă. Au fost momente în care jucătorii s-au ajutat în teren, am avut ocazii și mă bucură asta. Important e ca jucătorii să realizeze că dacă nu formăm o echipă ne va fi foarte greu. Îmi dă speranțe acest joc”.

ADVERTISEMENT

Ce spune Flavius Stoican despre transferul lui Deian Sorescu

FANATIK a anunțat în exclusivitate toate detaliile transferului lui Deian Sorescu, iar Flavius Stoican consideră că mutarea ar fi un pas uriaș în cariera sa.

„Va fi încununarea evoluției lui de până acum. Mi-aș dori să rămână. Potențialul lui e enorm. Dacă el are oferte, înseamnă că are un potențial fantastic.

El a ieșit în față chiar dacă Dinamo e pe locul 15 în Liga 1. Dacă noi eram mai sus, cu siguranță cota lui era mai mare. Contează ca el să fie mulțumit dacă va pleca la alt club. Pentru mine, nu e un motiv de bucurie că pleacă, dar m-aș bucura pentru el și am ameliora în același timp situația financiară”.

ADVERTISEMENT