Sport

Oficial: Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova 1948! Prima reacție a tehnicianului. Cine va conduce echipa. Update

Flavius Stoican a fost demis de la FC U Craiova 1948 după ce a nesocotit ordinele transmise din pușcărie de patronul Adrian Mititelu.
03.11.2021 | 14:36
Oficial Flavius Stoican a fost dat afara de la FC U Craiova 1948 Prima reactie a tehnicianului Cine va conduce echipa Update
Flavius Stoican
ADVERTISEMENT
03-11-2021
13:14

Oficial: FC U Craiova a anunțat despărțirea de Flavius Stoican

Clubul FC U Craiova a anunțat printr-un comunicat oficial faptul că a renunțat la serviciile antrenorului Flavius Stoican.

„Flavius Stoican și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.

Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”, au scris oficialii olteni pe pagina de Facebook a clubului.

 

03-11-2021
12:43

Flavius Stoican, după ce a fost dat afară de la FC U Craiova: „Eu atât am putut. Restul e istorie!”

Flavius Stoican a fost demis de la FC U Craiova la doar o lună după ce fusese instalat pe banca tehnică a echipei oltene în locul lui Adrian Mutu.

„Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea, le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie!”, a declarat Flavius Stoican pentru Gsp.ro după ce a semnat rezilierea contractului.

Șoc la FC U Craiova 1948! Conform gsp.ro, antrenorul oltenilor este la un pas să fie demis după ce a încălcat ordinul lui Adrian Mititelu.

Vestea vine ca o lovitură de ciocan, ținând cont că fostul jucător al Craiovei a semnat cu echipa lui Mititelu în urmă cu mai puțin de o lună, pe 6 octombrie.

ADVERTISEMENT

Ședință extraordinară la FC U Craiova 1948 în care se decide soarta lui Flavius Stoican

Se pare că Adrian Mititelu a transmis din închisoare că Flavius Stoican i-a nesocotit ordinele legate inclusiv de jucători folosiți și chiar cerințe de ordin tactic. Eliminarea din Cupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe a pus capac, iar Mititelu vrea să îl dea afară pe antrenorul de 44 de ani.

Se pare că lui Stoican i se va propune o reziliere amiabilă iar contractul va fi realizat în cursul zilei de azi după antrenamentul programat în după-amiaza zilei de 3 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. anunța triumfător la instalarea lui Stoican că antrenorul va avea un impact imediat la FC U Craiova 1948 și echipa părea că e mult mai ofensivă:

„Eu am mare încredere în Flavius Stoican și pe unde a fost a arătat că este foarte capabil. Plus că va fi acest nou impact la echipă, generat de venirea lui Flavius Stoican. Eu cred că suporterii îl vor susține pe Flavius, noi îi oferim încredere și cred că și suporterii vor face la fel. A fost foarte ușor să-l convingem să vină la echipă, el are sânge de craiovean”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu s-a băgat de multe ori peste antrenor

De-a lungul timpului, Adrian Mititelu a intervenit de multe ori peste antrenori, „victima” favorită fiind italianul Nicolo Napoli care și-a dat demisia din această cauză în mai multe rânduri.

Același lucru l-a pățit și Adrian Mutu. Adrian Mititelu i-ar cerut „Briliantului” la negocieri să folosească sistemul de joc 3-5-2 deoarece a fost cel mai utilizat la EURO 2020. Antrenorul însă nu a implementat această dorință a patronului însă mandatul său s-a încheiat după doar patru luni.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a reușit o singură victorie în patru partide pe banca lui FC U Craiova 1948. Antrenorul are o înfrângere, două rezultate egalitate și a fost eliminat din Cupa României de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1.

Ce spunea Flavius Stoican la venirea la FC U Craiova 1948: „Îmi place să fiu statornic, să am continuitate și cât mai mult timp”

Flavius Stoican cerea la semnarea contractulu i continuitate și timp să construiască o echipă însă se pare că cerințele sale nu au fost deloc luate în seamă: „Îmi place să fiu statornic, să am continuitate și să am cât mai mult timp la dispoziție. Dar timpul depinde de rezultate”.

Stoican i-a luat apărarea și lui Adrian Mutu, pe care îl consideră un antrenor de valoare: „Am văzut în Adi Mutu un om care și-a dat toată silința ca lucrurile să meargă bine. E un antrenor pe care l-am văzut preocupat, nu a vrut să epateze, să apară pe la televizor. Sunt convins că a făcut ca lucrurile să meargă, probabil a avut și ghinion. Un om care și-a apărat jucătorii, atunci când aveau nevoie.  Adi Mutu e un antrenor pe care îl apreciez”.

  • 28 de zile au trecut de când Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT