Sport

Flavius Stoican, bucuros după FC U Craiova – Gaz Metan 2-0: „Încrederea vine cu rezultatele! Îmi felicit jucătorii”

Flavius Stoican a fost bucuros după FC U Craiova - Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.
22.10.2021 | 20:05
Flavius Stoican bucuros dupa FC U Craiova  Gaz Metan 20 Increderea vine cu rezultatele Imi felicit jucatorii
ADVERTISEMENT

Sunt primele puncte ale oltenilor de când Flavius Stoican a devenit antrenorul lui FC U Craiova, iar tehnicianul speră să înceapă o serie bună a elevilor săi în campionat.

Flavius Stoican crede că echipa sa poate obține rezultate și mai bune și se așteaptă ca de la următoarele meciuri, elevii săi să se descătușeze și să marcheze mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, bucuros după FC U Craiova – Gaz Metan Mediaș

Flavius Stoican obține primele puncte de la venirea sa pe banca tehnică a lui FC U Craiova 1948, tehnicianul fiind bucuros în urma victoriei cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0:

„E mulțumitor ce am făcut, mai ales că am luat cele trei puncte. Noi suntem o echipă bună, dar trebuie să nu ne mai fie teamă când e mingea în posesia noastră, trebuie să eliminăm această timiditate.

ADVERTISEMENT

Oricum îi felicit pentru că suntem în continuare pe același calapod.

Încrederea vine cu rezultatele, vine cu ce execuții au pe teren, vine cu ce fac la antrenament. Ei trebuie să conștientizeze că nu sunt mai prejos decât adversarii”.

„Noi trebuie să câștigăm fiecare meci, nu suntem mai prejos ca adversarii!”

Flavius Stoican a continuat și a vorbit despre ce își dorește să construiască la FC U Craiova, prioritatea în acest moment fiind redresarea echipei, dar și un spectacol fotbalistic pe care fanii să îl vadă la fiecare partidă:

ADVERTISEMENT

„E trist că nu mai vin suporterii, noi pentru ei jucăm și mi-ar fi plăcut să fim în fața unui stadion plin.

Sper să continuăm pe aceeași linie, noi trebuie să câștigăm meci de meci, putem, nu trebuie să credem acum că suntem mari și tari după victoria de azi”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur pentru Bălan că a marcat, el a fost des criticat, nemeritat, pentru că știu cât de mult suflet pune. Important e să își facă simțită prezența.

La fel și titularii, dar și rezervele, pentru că nu jucăm doar în 11, de la toți jucătorii mei am dorința să își facă simțită prezența”, a mai spus Flavius Stoican la finalul meciului.

ADVERTISEMENT