Fotbal intern

Flavius Stoican, ce meci ai văzut? ”Am dominat de la un capăt la altul”

12.04.2019 | 23:41
Flavius Stoican, ce meci ai văzut? ”Am dominat de la un capăt la altul”
Flavius Stoican consideră că jucătorii săi au dominat de la un capăt la altul meciul cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Flavius Stoican, consideră că jucătorii săi au dominat de la un capăt la altul meciul cu Dinamo București, din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1 Betano. Cu toate acestea, tehnicianul moldovenilor s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca formația sa să ajungă în zona locurilor retrogradabile.

Flavius Stoican crede că Poli Iași a dominat meciul cu Dinamo: ”I-am presat în 16 metri”

”Am dominat de la un capăt la altul meciul. Au fost situații în care i-am presat în 16 metri. Trebuie să fim mult mai responsabili la finalizare. Îmi dă speranțe atitudinea jucătorilor, dar mai avem mult de muncă. Am fost echipa care am controlat jocul, care am creat ocazii, dar la 20 de metri de poartă nu am luat deciziile corecte”, a spus Flavius Stoican despre dominarea ieșenilor în meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Se poate juca și fără un vârf clasic, vreau mai multă personalitate în ultimii 30 de metri. Nu știu care e situația lui Cioinac, dar sper să nu fie ceva grav. Am înțeles că s-a dat corect penalty pentru Dinamo, dar la Poli Iași există speranță. Cred că Sorescu merita și el al doilea cartonaș galben. Nu suntem liniștiți, pentru că orice pas greșit te bagă în subsolul clasamentului”, a mai afirmat Stoican.

”Nu trebuie să ne legăm de arbitraj”

”Cred că devine o presiune. Ne dorim să câștigăm, dar la final suntem triști. Azi a fost un meci care se putea termina la egalitate. Nu mai merită să comentăm arbitrajul, nu trebuie să ne legăm de asta. Ne așteaptă cel mai important meci al acestui sezon, cu Concordia Chiajna. În acest moment datoriile s-au achitat, nu știu ce va fi în sezonul viitor. Dinamo a rămas în inima mea, dar sunt un jucător care își face treaba acolo unde joacă”, a declarat Laurențiu Rus.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a fost învinsă de Dinamo cu scorul de 1-0 într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri