Sport

Flavius Stoican, despre cum o scoate din criză pe Dinamo: „Știți că există theta healing, yoga, meditații”. Comparație hilară: „Vă dau un exemplu, Putin”. Video

Dinamo are șase înfrângeri la rând în Liga 1, dar Flavius Stoican are puterea să zâmbească. În ciuda situației disperate din Ștefan cel Mare, antrenorul a fost spumos la declarații înaintea meciului cu UTA.
12.02.2022 | 11:38
Flavius Stoican despre cum o scoate din criza pe Dinamo Stiti ca exista theta healing yoga meditatii Comparatie hilara Va dau un exemplu Putin Video
ADVERTISEMENT

Dinamo are un nou examen dificil în încercarea de a se salva de la retrogradare. Învinsă în ultimele șase partide din Casa Pariurilor Liga 1, echipa lui Flavius Stoica va juca acum, la Arad, cu UTA, pe un stadion sold-out.

UTA Arad – Dinamo se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 17:00. Înaintea acestui meci, „câinii roșii” sunt pe locul 15, cu 12 puncte, 12 mai puține decât Gaz Metan Mediaș, prima echipă aflată pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, spectacol la conferința de presă de dinaintea meciului UTA Arad – Dinamo: „Pentru ce să stăm triști? Sunt atâtea rele pe lumea asta”

„A venit Ionuț Badea, a scos patru puncte. I-a bătut pe Sepsi, a făcut egal la CFR Cluj. E o echipă puternică. Îl are pe Roger, care face diferența. Dar sper să facem față.

Chiar dacă o să fie presiune, am înțeles că stadionul va fi plin, foarte bine. Asta sper să ne înrăiască. O să fie tot stadionul în roșu și alb. Și ce dacă? Cum ne place nouă. Suntem Dinamo. Uităm că jucăm în deplasare și suntem acasă”, a declarat Flavius Stoican, înainte de UTA – Dinamo.

ADVERTISEMENT

În primele patru meciuri oficiale din 2022, dinamoviștii au încasat nu mai puțin de 15 goluri, de la FC Argeș, FCSB, FC Botoșani și U Craiova.

„Am luat și o gramadă de goluri norocoase. Numai la Botoșani câte am luat. Dar pentru asta trebuie să dai la poartă. Asta le spun și jucătorilor să încerce, să dea la poartă. Să îl ajute și ei pe portarul nostru, portarul să îi ajute și el pe colegi și tot așa.

ADVERTISEMENT

Pentru ce să stăm triști? Sunt atâtea rele pe lumea asta. Acum nu stau supărat că mă critică un domn sau altul. Au dreptate, ce să zic? Să zic ‘mamă ce bun e Flavius Stoican?!’ E bun și nu bate pe nimeni. Dar, în realitate, am și întâlnit cele mai bune echipe”, a adăugat tehnicianul dinamovist.

Stoican a dezvăluit cum își motivează fotbaliștii pentru a ieși din criză. Antrenorul în vârstă de 45 de ani schimba strategia pe care o aplica la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept meciul ăsta. Să vezi cum venim pe aici dacă o să câștigăm, cu pieptul în față. Dar totul depinde de ei.

Când eram la Poli Iași nu suportam căștile. Înnebuneam când îi vedeam că ies pe teren cu căști. Le ziceam ‘fără căști! Vă tai firele!’ Acum vreau să îi văd cu căști! Ascultați muzică, încărcați-vă, să fiți vână!”, a mai spus tehnicianul.

Flavius Stoican, comparație hilară cu Vladimir Putin

La conferința de presă, Flavius Stoican a fost într-o formă mai bună decât cea arătată de jucătorii săi în ultima vreme. Antrenorul penultimei clasate a continuat șirul declarațiilor spumoase cu comparație hilară cu președintele Rusiei.

„Vă dau un exemplu, Putin. Putin, acum, când îl văd la TV, zic ia uite ce bărbat bine, la 50-60 de ani cât are. Când colo aud numai că începe războiul, că sunt certuri.Eu nu văd că Putin a făcut lupte, a intrat în apă rece, face, drege. Numai că începe războiul. Atunci eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Păi atunci când începe războiul o să fiu deja mort.Dacă eu stau să mă gândesc… Așa și când începe meciul, ‘mama ce greu e acolo, cum e’…

Le-am și spus, nu vă convine ceva din punct de vedere al criticilor? Să nu vă hrăniți cu ele? Butonul roșu la TV, dați pe muzică, vă uitați la Discovery, cu lei, tigri, păsărele și sunteți liniști la cap.

Eu tot ce spun vine din sufletul meu. Din mine, din interiorul meu și transmit acest lucru. Poate avem nevoie de… știți că mai sunt canalele astea, theta healing, yoga, meditații…”, a mai spus Stoican.

ADVERTISEMENT